2777
2789
عنوان

کیا ناخواسته باردار شدن بیاین تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6106 بازدید | 93 پست
خب اگه لک داری دیگه پریود شدی زعفرونی چیزی بخور اوکی شی دیگه

اره خوردم اوکی شد خداروشکر

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم کسی ناخواسته باردار بشه حداقل موقع رابطه متوجه میشن خودشون. اگه از اول کاندوم باشه یا قرص م ...

نه گلم بعضیا کرده افشانی میکنن مثل گیاهان.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من با تمام اینا باردار شدم خانوم محترم

یعنی هم قرص هم کاند.. هم آی یو دی؟ اجازه بده نپذیرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی هم قرص هم کاند.. هم آی یو دی؟ اجازه بده نپذیرم

چرا نمیپذیری مثل گیاهان که گرده افشانی میکنن تو نی نی سایت هم اینجوری باردار میشن. ما که از پشت کوه نیوندیم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

چرا نمیپذیری مثل گیاهان که گرده افشانی میکنن تو نی نی سایت هم اینجوری باردار میشن. ما که از پشت کوه ...

جالبه

یه دوستی میگفت مجردا که رابطه دارن اصلا حامله نمیشن

متاهلا تند تند

چجوریاس روشای جلوگیری رو اونا جواب میده؟😂 یعنی میفهمه کیا متاهلن؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جالبهیه دوستی میگفت مجردا که رابطه دارن اصلا حامله نمیشنمتاهلا تند تندچجوریاس روشای جلوگیری رو اونا ...

آره دیگه هوشمنده 😅😅😅 روشون نمیشه بگن بی احتیاطی کردیم. چون عهده بوق به دنیا نیومدن. مجبورن کلمه ناخواسته رو بگن. خواهر شوهر من شوهرش بست ولی آزمایش بعدش رو نرفت گفت ناخواسته شد. بی احتیاطیش رو اینجور توجیه کرد

شاید باورت نشه من ی بار همزمان بادوروش جلوگیری باردارشدم😑جوری ک خودم ب خودم شک کرده بودم🤐

سلام من کامنت شمارو دیدم خیلی استرس گرفتم روش پیشگیریتون چی بود؟ من یدونه دارم دیگ تا اخر عمرم بچه نمیخوام روشم طبیعیه

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

هر طور مایلی من مسئول افکار شما نیستم فقط گفتم بدونی خدا بخواد میشه و عاشق دخترمم خداروشکر که دارمش

به سلامتی

آره دیگه هوشمنده 😅😅😅 روشون نمیشه بگن بی احتیاطی کردیم. چون عهده بوق به دنیا نیومدن. مجبورن کلمه ن ...

منم اصلا نمیتونم قبول کنم 😐خودم روش جلوگیریم طبیعیه ولی انقد حواسم جمعه که قبل پسرم و بعدش باردار نشدم خداروشکر

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سلام من کامنت شمارو دیدم خیلی استرس گرفتم روش پیشگیریتون چی بود؟ من یدونه دارم دیگ تا اخر عمرم بچه ن ...

بچه ات پسره یا دختر. پشیمون نمیشی؟

آره دیگه هوشمنده 😅😅😅 روشون نمیشه بگن بی احتیاطی کردیم. چون عهده بوق به دنیا نیومدن. مجبورن کلمه ن ...

اونایی خیلی خفنن که میگن ما روشمون طبیعی بوده تعجب میکنم چطور حامله شدیم😂😂😂

چون طبیعی روش بارداریه نه پیشگیری