2777
2789
عنوان

شوهرم واسه خونه خرید نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3479 بازدید | 114 پست

مگه شیر چند کالری داره که صبح و ظهر و شب شیر بخوره زنده بمونه؟ هر لیوانش ۱۵۰ کالری نهایت. دختر جان داره دروغ میگه می‌ره برای خودش کباب و جوجه سفارش میده به شمام نیمرو میده که خرجش کم شه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی اغتقاد داری به این چیزا؟؟؟ خسیسی از شخصیت میاد،،،، نه با دعا درست میشه،،، نه جادو،،، نه کد

کد عدده

که برا هرکس مخصوص خودشه

دنیا رو اعداد میچرخه

من کد شانس گرفتم خوب بود

دوستمم کد جذب مشتری گرفت عالی بود

مگه شیر چند کالری داره که صبح و ظهر و شب شیر بخوره زنده بمونه؟ هر لیوانش ۱۵۰ کالری نهایت. دختر جان د ...

نه اینجوری نیست مطمئنم 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
نمیدونم والا همینطوری نمیتونیم گوشت بخریم دیگه نمیدونم باید چند برابر بشه البته مقصر دامدار نیست

مقصر دامدار و کشاورز و کارگر نیست

علوفا و دام گرونه

همیشه گفتن که گوسفند خریدن و کشتن فقط کله پاچه و دل و جگرش میفته

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب مگه جیگر و دل و روده ش مفته یا کلشحتی پوستش حتی اون دنبلانش

عزیزم روده روکه نمیخورن  یادنبلانه میندازن بیرون پوستم همینطور ماحتی سیراب شیردونشم میندازیم  تنهاسودش برا ماکه گوسفند می‌خریم کله پاچه وجگرشه مثلا گوشت الان 750باشه براما700تا720می افته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه اینجوری نیست مطمئنم

عزیزم چند لیوان شیر میخوره ؟ یک مرد بالغ باید روزانه ۲۰۰۰ کالری بخوره . از طرفی شیر همه نیازهای بدن رو تامین نمیکنه و حتی روزی ده لیوان هم بخوری بدن بعد مدتی کمبود پیدا می‌کنه پس ایشون داره دروغ میگه مگه میشه سه سال شیر بخوره و سالم باشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه اینجوری نیست مطمئنم

ول کت بابا 

انگار شوهر تو حال داره خیانت کنه 

مردم چه دل خوشی دارن کو پول و امکانات برای خیانت؟.

خلاصه خودت ی حرکتی بزن باید دست واسطه رو قطع کنید خودتون بفروشید 

اگه جا دارین مرغ و خروس هم پرورش بدین 

شیر و مشتقاتش هم که خوب فروش میره .

ماست دوغ کره حتی روغن