2777
2789

انقدر که رو حجاب حساسه و رو منو بچه هام برش داره و شوهرمو برعلیهمون میکنه که زور کنه چادر بزنیم 

ایندفعه خواهرمو دیده تو مهمونی که حجابش بدون روسری بوده (خواهرم هم قبلن حجاب داشت اما بعد ازدواج تغییر کرد ماهم بهش چیزی نگفتیم سلیقه خودشو و شوهرشه) مادرشوهرمم پاشد تندی رفت خونه تو مهمونی هم میدونستم با توجه به شناختی که ازش دارم اینجور اخلاقا رو داره اذیت میشه

مادرشوهرم اومده فرادش بهم میگه چرا میزاری خواهرت اینجور بشه چرا بهش نمیگی 

منم با اخم و قاطع  جواب دادم من تو زندگیشون دخالت نمیکنم 

مادرشوهرم دیگه ساکت شد فکر کنم ناراحت شد 

به درک انقدر رو زندگی ما اذیت کرد رو این مسائل اونوقت انتظار داره حتی خانوادمو به میلش کنم یکوقت به خانم بر نخوره

و مطمنم شوهرمو بر علیهم پر خواهد کرد .با خانواده خودشون که از سر همین مسایل قطع رابطه کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردیدو تا فحش میدادی بهترم بود

خیلی حرمت نگه داشتم چیز بدتری نگفتم اما میتونستم با ملایمت بیشتری چیزای بیشتری بگم 

اما هم زبون ندارم 

هم انقدر از سر رفتترای خودش قبلن عاصیم دیگه توانشو نداشتم ادامه بدم

فضول و پرروئه 

رو نده بهش ببینه ضعف نشون میدید تو اب خوردنتون هم دخالت میکنه 

از اول نباید رد میدادید 

خواهر شوهرات چجورین ؟

جاریای دیگه ؟

ادمای زورگو و کنترلگر میرن سراغ ادمهای ساده و توسری خور 

میگفتی شوهرش اینجوری دوس داره زنم باید به حرف شوهرش باشه دیگه نه خواهرش که😂

اخه شوهر منم با توجه به دخالتهای مادرشوهرم دوست داشت چادری باشم اما من با اینکه محجبه ام اما چادرو گداشتم کنار 

اگر اینو میگفتم به ضرر خودم میشد 

البته الان شوهرم راصیه مادرشم از همون موقع که چادرو گداشتن کنار باهام بد شد .الانم رو دخترم حساسه باز زرزر میکنه زیاد

الان با خودم میگم کاش با سیاست بیشتر و با صبر بیشتری براش توجیه میکروم اینکاراش و اخلاقاش اشتباهه

خودتو بخاطر رفتار زشت و بیشعوری بقیه سرزنش نکن 

مادرشوهرت خیلی فضول و دخالت گرو و بی فرهنگه به اون چه خواهرت چجوریه 

ادمای بیکار وفضول و سادیسمی 

خیلی حرمت نگه داشتم چیز بدتری نگفتم اما میتونستم با ملایمت بیشتری چیزای بیشتری بگم اما هم زبون ندارم ...

نیازی به این همه ملاحظه نیس واقعا وقتی تا این اندازه دخالت گره

محترمانه برخورد کردی

من والا بهت حسودیم میشه

من بودم سرم داغ میشد دوتا فحشم میدادم

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

خیلی خانومانه جواب دادی جات بودم اینطوری رفتار نمیکردمحالام نگرانی ک نکنه ناراحت باشه؟بیخیال توروخدا

من متاسفانه روحیه قوی ندارم اگر قوی بودم الان یا قطع رابطه بودم یا منم از لجش بیحجاب شده بودم