2777
2789
عنوان

pcos 😭😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 17 پست
اره فقط ورزش کن قند رو هم به کل حذف کن

مرسی گلم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
الان شما چیکار میکنی تو طول روز انقد بخاطرش استرس دارم خدا میدونه

چند سالته عزیزم ، قشنگ تایپ کن اصلاح سبک تو همین سایت خیلی صحبت شده رعایت کن همه رو 

، پیج بارداری فلورا تاجیک bardari_flora رو دنبال کن و نکاتش رو رعایت کن منم آشنا شدم و خوب بوده خودش هم این مشکل رو داشته و خودش رو درمان کرده ،الان میذارم برات حتما رعایت کن .

1.شبها تا قبل 12 بخوابی و صبحها قبل ۸صبحانه بخوری

2.هرروز حداقل نیم ساعت پیاده روی سریع و یا ورزش داشته باشی و چندبار نفس کشیدن عمیق سه ثانیه حبس و فوت کردن

3.حذف قند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وشرینیجات و نوشابه و کیک و بیسکویت و مواد کارخونه ای  و مواد نگهدارنده و آبمیوه  فست فود ومغزهای بوداده ولبنیات،حذف قندیجات رو جدی بگیر

4 مصرف روزانه بادام درختی  و مصرف جوانه ها ودرصورت استفاده مغزهای دیگر مغزهای خام استفاده بشه

۵.مصرف هل زنجبیل دارچین همراه چای

۶. وزنت رو بیاری پایین ،هرچند کیلو که باشی

من خودم یک روز درمیون بادکش گرم تخمدان که زیر ناف هست رو انجام میدم این رو هم انجام بده حتما .

و اینکه برای پایین آوردن قند چون بالابود چندماهی متفورمین خوردم خواستی این رو هم بخور ،کسایی که تنبلی دارن بهشون میدن .

همه موارد رو باهم انجام بده ،پیج بارداری فلوراتاجیک رو دنبال کن و هایلایت تنبلی تخمدانش رو ببین

برلیرنامنظمی پریود تو قرصهای گیاهی ویتاگنوس ، فمودین ،پونیکا  گیاهی و برای اقدام بارداری یه پودر اینوفولیک  هست که خیلی هم تعریف کردند و من هم از هرسه تاش استفاده کردم اما همه رو باهم نخور یکیش رو انتخاب کن  اسماشون رو گفتم که آشنا بشی با داروها و همراهش نکات رو رعایت کن 

همه چیز دست هورمونهاست وقتی بدن تنظیم بشه اونها هم منظم میشن  ، لباسهای نخی بپوش ، اگر طبعت سرده پاهاتو گرم نگه دار ،صبحونت رو با چیزی شروع کن که طبعش گرم باشه مثل آبجوش و زنجبیل مثل حلوای بارداری که دستورش تو سایت هست آردوخرماست با پنج نوع ادویه ، ظرف شستنی شکمتو ببند یا پیشبند ببند شکمت به سینک نخوره سرد بشه  ، ویتامین دی بخور ،زینک بخور .

حتما رعایت کن و خسته وناامید نشو حتی بعد شش ماه هم نامید نشو ،بدن با بدن فرق می‌کنه تو جوابدهی  ،من بیشتر از هشت دکتر متخصص و طب سنتی طی شیش سال عوض کردم که حاصلی برام نداشت حدود دوسال پریودم قطع شده بود که اصلاح سبک انجام دادم.  

راجع‌به بادکش هم مثل بقیه بادکش ها لیوان های کوچیک باریک دارم ،وکبریت وپنبه میپیچونم روی سیب‌زمینی میذارم و سرش رو آتیش میزنم ومیذارم ولیوان رو قرار میدم ،

محلش هم تو گوگل سرچ کنی هست چهارانگشت از ناف پایینتر ، سه تا یا پنج تا میذارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی کسایی که بهش دچارن،بارور نمیتونن بشن؟💔

بعضیا مبشن 

بعضیام نمیشن مثل من 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه