2777
2789
عنوان

pcos 😭😭💔💔💔

147 بازدید | 17 پست

دارم روانی میشم😭😭😭هر چی بیشتر میخونم میبینم درمان قطعی نداره😭😭 از منم فک کنم ارثیه 

میترسم کچل شممم😭💔پوستم خراب شده 

موهام 

زندگیممم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بود

الان هیچیش نمونده

پوستمم داغون 

کلی داغونم کرده

بدتر از همه ناباروریم

از سر این مریضی آرزوی مردن داشتم و دارم همش

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

برای موهات نگران نباش برو مزو تراپی

نشنیدم تا حالا چی هست

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
فقط ورزش و لایف استایل درست

ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟

من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بودالان هیچیش نموندهپوستمم داغون کلی داغونم کردهبدتر از همه ناباروریما ...

ینی کسایی که بهش دچارن،بارور نمیتونن بشن؟💔

اگه زود فهمیدی اصلاح سبک رو شروع کن من که دیر با اصلاح سبک آشنا شدم و خیلی از موهامو از دست دادم

الان شما چیکار میکنی تو طول روز انقد بخاطرش استرس دارم خدا میدونه

برای ریزش مو هستمیری یه ماده ای با امپول میزنن تو سر

اها مرسی عزیزم

ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟

اره
فقط ورزش کن
قند رو هم به کل حذف کن

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so