2777
2789
عنوان

درک نمیکنم چرا یه سریا میگن ماهی قرمز عید نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
چون ماهی قرمز تو فرهنگ چینی هست نه ایرانی و اینکه ما خودمون همیشه مینداختیم تو دریاچه نه تو جوب

توی دریاچه نباید انداخت

اینا گونه غالب هستن مردم که توی دریاچه میندازن ماهی قرمزا بزرگ میشن و تکثیر میشن و ماهی های بومی دریاچه رو از بین میبرن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ماهی قرمز اصلا برای کشور ما نیست و همین رها سازی بعد عید داره به چرخه طبیعت و اکوسیستم حیوانات ض ...

منطقیه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

میشه دلایلشو بگی

چون ماهی مهاجم هست و بعد از ۱۳ به درد اونایی که تو رودخانه رها میکنند ماهیا رو ، به منابع غذایی و تخم ماهی های بومی حمله میکنند و میخورندشون و اینکه تو منابع اصیل مون به جای ماهی قرمز چینی، نارنج توی کاسه اب مینداختن سال تحویل

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چون ماهی مهاجم هست و بعد از ۱۳ به درد اونایی که تو رودخانه رها میکنند ماهیا رو ، به منابع غذایی و تخ ...

منطقیه 

کاش قانون بیاد ک جمع کنند نذارن بفروشن خب 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اکو سیستم طبیعتو بهم میریزنه،وقتی وارد رودخونه یا دریا چه اینامیشه به موجود وحشتناکی تبدیل میشه و باکتریای سمی تولیدمیکنه ابو به شدت آلوده میکنه که باعث بیماریای عفونی ریوی میشه وخیلی حیلی خطرناکن

توی دریاچه نباید انداختاینا گونه غالب هستن مردم که توی دریاچه میندازن ماهی قرمزا بزرگ میشن و تکثیر م ...

دریاچه مصنوعی منظورم بود 

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗

مردم ما سگ و گربه و ... رو برمیوارن عقیم میکنن حنجرشونو عمل میکنن میارن توی آپارتمان نگه میدارن ماهیت اون حیوون بیچاره رو عوض میکنن 

اونوقت ماهی قرمز که عمرش همین قدر هستش اکوسیستمش همینه رو میگن نه نه نخرین میمیرن

مردم جالبی داریم🤪 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

منم چند سال بود که نمیخریدم

امسال پسرم ۲۰ ماهشه، تو آتلیه و بازار دید و خیلی هیجان زده شده بود

امروز براش سه تا گرفتم، ماهی کالر که یکم عمرشون بیشتره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من چند سال نمیگرفتم پارسال به خاطر پسرم گرفتم هنوزم زندن،ماهی ننه مرده ضرر داره ولی سگ و گربه هایی که تو خیابون غذا میدید و همش ملت گاز میگیرن و میذران دنبال مردم و روز به روز هم دارن بیشتر میشن ضرر نداره،یا اون پرنده ها و‌ سگ و گربه هایی که میخرید تو‌ خونه هاتون اسیر دستتون میکنید ضرر نداره،جالبه...

بلندترین فریاد من سکوت من است...