2777
2789

میگن گناه دارن و تو تنگ چند سانتی میمیرن 

ولی خب بنظرم ازین بهتره که بعد از سال تحویل بندازنشون تو جوب

اخه من دیدم قبل از سال نو میفروشن ولی سال که تحویل شد و دیگه فروش نمیرن میندازنشون توی جوب یا نهایتش تو همون تشت میذارنشون 

خب حداقل ما بخریمشون شانسه بیشتری برای زنده بودن دارن

فقط خواستم دلیلشو بدونم

ما خودمون اکواریم  داریم با تمام  تجهیزات ولی اینو کلی گفتم خواستم دلیلشو بدونم کسی میدونه💤

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

چون میگن بیمارن اکثرا

منم دوس ندارم شوهرم هرسال میدووه میخره

هی هم میمیرن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بخری سال بعد بیشتر میارنولی وقتی مردم دیگه نخرن کم کم بازارش جمع میشه

اره میدونم اما هرچی باشه همیشه یه سری هستن که بخرن پس هیچ وقت بازارش جمع نمیشه 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ما هم اکواریوم داریم ولی ماهی قرمزا اکثرا انگل دارن باعث میشن همه ماهی های دیگه بمیرن

ماهی قرمزا اب سرد دوست دارن اما ماهی های اکواریومی دمای ابشون باید ولرم و گرم باشه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

علاوه بر تنگ کوچیک دلایل مهمتر دیگه ای هم داره سرچ کن گوگل بخون

میشه دلایلشو بگی

ما هم اکواریوم داریم با کلی دستگاه پمپ تصفیه و بخاری و اکسیژن و...

بازم ماهی ها یهویی میمیرن

یعنی کلا ماهی ها جان سخت نیستن و ضعیفن

همین دیروز آنجل و فایترمون به رحمت خدا رفتن😅😂

مریضی میارن،وانیکه میگن توی رودخونه و اینحور جاها نندازین چون بخاطر بیماریشون همه ی آب های زیرزمینیو کثیف میکنن

بعد اینا کلا از چین میان و ماهیای بومی چینه

چینیا هم‌هر روز یه‌کثافت جدید ازسون در میاد

#بیشعوری_ ممنوع  

ماهی ک نمادزنده بودن زندگی کردن است ولی توتنگ نمادقفسه دیگه زندگی درقفسه ماهی هم دلش میخادتودریایاتو ...

خب اینارو که خودمم میدونم ولی از این بهتره تو اون تشت  بپوسن

من چند ساله نمیخرم

بازار رو ببینید ماهی قرمز فروش خیلی کمتر از مثلا ده سال پیشه

کسی نخره بازارشون کم و کمتر میشه دیگه نمیارن

تک توک آدم میخرن اونام هرچی بهشون بگی باز کار خودشون رو میکنن

چون ماهی قرمز اصلا برای کشور ما نیست و همین رها سازی بعد عید داره به چرخه طبیعت و اکوسیستم حیوانات ضربه میزنه 

اصلا هم جزو اقلام سفره هفت‌سین نبوده و از زمان قاجار اضافه شده