2777
2789
عنوان

گاهی وقتا دهنم یه مزه تلخی میده

61 بازدید | 5 پست

مدام مسواک میزنم و خوشبو کننده مصرف میکنم کسی تا حالا بهم نگفته ولی میترسم به خاطر این مزه تلخه دهنم بوی بدی بده 

چند بار سرچ کردم به نتیجه خاصی نرسیدم و نفهمیدم آخر برای درمان و فهمیدن علتش باید به کدوم دکتر مراجعه کنم؟

شما تجربه مشابهی داشتین ممنون میشم کمک کنید 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

@dana  

مدام مسواک میزنم و خوشبو کننده مصرف میکنم کسی تا حالا بهم نگفته ولی میترسم به خاطر این مزه تلخه دهنم بوی بدی بده 

چند بار سرچ کردم به نتیجه خاصی نرسیدم و نفهمیدم آخر برای درمان و فهمیدن علتش باید به کدوم دکتر مراجعه کنم؟

شما تجربه مشابهی داشتین ممنون میشم کمک کنید 

@dana مدام مسواک میزنم و خوشبو کننده مصرف میکنم کسی تا حالا بهم نگفته ولی میترسم به خاطر این مزه تل ...

سلام. نگرانی شما در مورد مزه تلخ دهان و احتمال بوی بد آن قابل درک است. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها عبارتند از: 1. **بهداشت دهان و دندان**: مسواک زدن منظم و استفاده از نخ دندان بسیار مهم است. گاهی باقی ماندن ذرات غذا بین دندان‌ها یا مشکلات لثه می‌تواند باعث ایجاد مزه تلخ یا بوی بد شود. 2. **خشکی دهان**: کمبود بزاق دهان می‌تواند منجر به مزه تلخ و بوی بد شود. نوشیدن آب کافی و جویدن آدامس بدون قند می‌تواند به بهبود این وضعیت کمک کند. 3. **مشکلات گوارشی**: مشکلاتی مانند رفلاکس معده یا اختلالات گوارشی می‌توانند باعث مزه تلخ در دهان شوند. 4. **عفونت‌های دهان و دندان**: عفونت‌هایی مانند عفونت لثه یا دندان می‌توانند باعث ایجاد مزه تلخ و بوی بد شوند. 5. **مصرف برخی مواد غذایی یا داروها**: برخی غذاها، نوشیدنی‌ها یا داروها می‌توانند مزه تلخ در دهان ایجاد کنند. 6. **بیماری‌های سیستمیک**: برخی بیماری‌ها مانند دیابت یا مشکلات کبدی نیز می‌توانند باعث تغییر مزه دهان شوند. برای تشخیص دقیق و دریافت راهنمایی تخصصی، بهتر است به یک **دندانپزشک** مراجعه کنید. دندانپزشک می‌تواند سلامت دهان و دندان شما را بررسی کند و در صورت نیاز، شما را به متخصص مربوطه (مانند متخصص گوارش یا داخلی) ارجاع دهد. در کنار مراجعه به پزشک، رعایت نکات زیر می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند: - مسواک زدن منظم و استفاده از نخ دندان. - نوشیدن آب کافی در طول روز. - پرهیز از مصرف غذاهای تند، چرب یا اسیدی که ممکن است باعث رفلاکس معده شوند. - استفاده از دهانشویه‌های بدون الکل و مناسب. اگر علائم شدید یا نگران‌کننده‌ای مانند درد، تورم یا مشکلات گوارشی دارید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم محترم من کی بهت فوش دادم الکی میگی

اها الان شدم خانم محترم؟

وقتی فحاشی میکردی یادت رفته بود فتا به جرایم سایبری خیلی راحت رسیدگی میکنه؟

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️