اجازه بده عملت رو انجام بدى عزيزم
ولى حتما ازدواج كن ،من دوستى داشتم ايشون بيمارى داشت بعد ٢٠ سال كم كم بيناييش رو از دست ميداد تقريبا ٢٢ بود ازدواج كرد و با اينكه بينايى نداره و خوب شوهرش دوسش داره و زندگى خوبى دارن خدا رو شكر و بچه هم داره ،نميتونم بگم اون بچه گناه داره يا نه ،چون خدا صلاح ديده به اون بده به من كه خدا رو شكر مشكلى ندارم نده ،من تو كار خدا قضاوت نميكنم
يكى ديگه از دوستام يك ضايعه پوستى بزرگ يك طرف صورتش داره و ازدواج نكرده الان ٤٠ سالشه ،ميگه خيلى تنهام ،كاش سن پايين با فرد مناسب خودم ازدواج ميكردم
يكى ديگه از دوستام اونم ٤٠ ساله ازدواج نكرده ،بيمارى خود ايمنى در مو داره ،وضع مالى خوب ،انقدر خانوادش دنبال درمان بودن ،و مثل خانواده شما فكر ميكردن ايشون ازدواج نكنه بهتره ولى ايشون هم الان ميگه كاش وقتى سنم پايين بود و موقعيت ازدواج داشتم اين كار رو انجام ميدادم الان تنها نبودم
به نظر من شما حق زندگى دارى با كسى كه ميپذيره ،خواهش ميكنم هى بيماريت رو بولد نكن خودت به عنوان يك ويژگى بپذير تا خواستگار و خانوادش هم بپذيرن ،خواستگار شما رو با شرايطتت ميپذيره ايشون هم ممكنه ى سرى مشكلات و شرايط داشته باشه شما بپذيرى