2777
2789

من 24سالمه دانشجوی فیزوتراپی هستم بیماری شبیه ام اس دارم که نمیونم مثل مردم عادی راه برم راه رفتن من خیلی بده خیلی بیشتر از لنگ زدن ولی میتونم کارای شخصیمو خودم انجام بدم ولی به سختی حالا من یساله با یکی دستم اونم مثل من فیزوتراپی میخونه و31سالشه چون قبلا یه رشته دیگه بوده الان تازه مثل من فیزو قبول شده ما تو گروه دانشگاهمون اشنا شدیم ولی بعدش من بخاطر اینکه دانشگامون از شهرمون دور بود انتقالی گرفتم یه دانشگاه دیگه الانم دوباری گفته بیا همو ببنیمی من نرفتم اعماد بنفسشو ندارم ولی همون ورزای ول دوستی بعد یه هته فکر کنم موضوع بیماریمو گفتم بهش کامل توضیح دادم براش وعملی هست قراره یه دو ماه دیگه دانشگاه ها تعطیل شدن انجامش بدم دترم گفته کامل نه ولی نسبت به الانت بهتر میشی حالا امشب باز ازش پرسیدم گفتم تو هنوز منو ندیدی راه رتن من عادی نیست گفتم فرض کن این عمل اصلا وجود نداشت ومن همیشه اینطوری باشم گفتم نظرت چیه گفت راجب اینا فکر نکن اصلا حاا که عمله هست وخوب میشی وموضوع عوض کرد نمیدونم چی کار کنم اینقد شب گریه کردم چرا  اخه باید اینهمه تو این دنیال نا عدالتی باشه خانواده ام هم فکر میکنن من هیچوقتی قرار نیست ازدزواج کنم بخاطر بیماریم میگم کاش با این پسر هم دوست نمیشدم اصلا 

اجازه بده زمان بگذره ایشالله عمل خوب میشه

از کجا میدونی؟ شاید پسره مشکلی نداشته باشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قصدش ازدواجه عزیزم؟عشق که باشه این چیزا عادیه شما ماشالله تحصیلاتت خوبه و هم مستقلی

قصدمون اشنایی برای ازدواج بود ولی فعلا نه من شرایطشو دارم نه اون ولی خودش میگه دیگه با اتو ازدواج نکنم قید ازدواج میزنم کلا ولی من میترسم منو ببینه شوکه بشه وپشیمون بشه

اجازه بده زمان بگذره ایشالله عمل خوب میشهاز کجا میدونی؟ شاید پسره مشکلی نداشته باشه

ممنونم عزیزم نمیدونم میترسم خیلی میکم شاید یهویی منو بینه نظرش عوض بشه اونقوت اینهمه عشق وابستگی منو عذاب میده

قصدمون اشنایی برای ازدواج بود ولی فعلا نه من شرایطشو دارم نه اون ولی خودش میگه دیگه با اتو ازدواج نک ...

شانست و امتحان کن

اون راضیه و تو بهش گفتی

ولی خب ادما قابل پیش بینی نیستن باید محکم باشی در مقابل واکنشش

و اگر نه تو یه ادم موفق و عادی هستی

این مشکلات ریز و درشت برای همه هست

آدم خوبیه؟

ممنونم عزیزم نمیدونم میترسم خیلی میکم شاید یهویی منو بینه نظرش عوض بشه اونقوت اینهمه عشق وابستگی منو ...

خب سعی کن وابسته نشی 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
شانست و امتحان کناون راضیه و تو بهش گفتیولی خب ادما قابل پیش بینی نیستن باید محکم باشی در مقابل واکن ...

درسته حرف شما من قبلا ادم خیلی محکمی بودم واون اولین کسیه که من دوستش دارم یکم میترسم .اره خیلی ادم خوبیه خیلی 

اجازه بده عملت رو انجام بدى عزيزم 

ولى حتما ازدواج كن ،من دوستى داشتم ايشون بيمارى داشت بعد ٢٠ سال كم كم بيناييش رو از دست ميداد تقريبا ٢٢ بود ازدواج كرد و با اينكه بينايى نداره و خوب شوهرش دوسش داره و زندگى خوبى دارن خدا رو شكر و بچه هم داره ،نميتونم بگم اون بچه گناه داره يا نه ،چون خدا صلاح ديده به اون بده به من كه خدا رو شكر مشكلى ندارم نده ،من تو كار خدا قضاوت نميكنم 

يكى ديگه از دوستام يك ضايعه پوستى بزرگ يك طرف صورتش داره و ازدواج نكرده الان ٤٠ سالشه ،ميگه خيلى تنهام ،كاش سن پايين با فرد مناسب خودم ازدواج ميكردم 

يكى ديگه از دوستام اونم ٤٠ ساله ازدواج نكرده ،بيمارى خود ايمنى در مو داره ،وضع مالى خوب ،انقدر خانوادش دنبال درمان بودن ،و مثل خانواده شما فكر ميكردن ايشون ازدواج نكنه بهتره ولى ايشون هم الان ميگه كاش وقتى سنم پايين بود و موقعيت ازدواج داشتم اين كار رو انجام ميدادم الان تنها نبودم 

به نظر من شما حق زندگى دارى با كسى كه ميپذيره ،خواهش ميكنم هى بيماريت رو بولد نكن خودت به عنوان يك ويژگى بپذير تا خواستگار و خانوادش هم بپذيرن ،خواستگار شما رو با شرايطتت ميپذيره ايشون هم ممكنه ى سرى مشكلات و شرايط داشته باشه شما بپذيرى 

درسته حرف شما من قبلا ادم خیلی محکمی بودم واون اولین کسیه که من دوستش دارم یکم میترسم .اره خیلی ادم ...

عقلانی برو جلو

اگر شرایطش و داری برو مشاوره

با اون دوتایی گام بردار با مشاور خوب

اجازه بده عملت رو انجام بدى عزيزم ولى حتما ازدواج كن ،من دوستى داشتم ايشون بيمارى داشت بعد ٢٠ سال كم ...

خیلی ممنونم عزیزم از حرفاتون چشم ولی مشکل اینه من تا حالا کسی سمتم نیومده حضوری تو خانواده های ایرانی این جا نیفتاده که یه دختری که مشکل داره ماماناشون بخوان با پسرشون ازدواج کنه ولی ممنونم از حرفای شما