2777
2789

صفر درصد ادما مشکل دارن ن مجازتو میتونی محتوای بدو نبینی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

واسه من که تاثیری نداشته.شاید واسه ادمای اَبله داشته باشه🤔

که البته اونم بخاطر فضای مجازی نیست بخاطر بی ذات بودنِ خودِ شخصه

بقیه چیزا بهانه ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی اثرگذاره

البته اگه کسی آگاه باشه خیلی روش تاثیر نمیزاره

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

دیدی میگن طرف آب ببینه شناگر قابلیه ؟ اونیم که با فضای مجازی و این چیزا وا میده همونه فرقی نداره حتی اگه تمام فضای مجازی فیل تر  بشه اون همون آدمه و بالاخره یه جایی روی واقعیشو نشون میده و کار خودشو میکنه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
دیدی میگن طرف آب ببینه شناگر قابلیه ؟ اونیم که با فضای مجازی و این چیزا وا میده همونه فرقی نداره حتی ...

ولی خب در کل تاثیر زیادی داره وهمه ی روانشناسها هم میگن مخصوصا اینستا

خیلی نه تنها تو بحث خیانت بلکه تو همه زمینه ها ی زندگی مشترک تاثیر گذار مخصوصا برای جوونای امروزی که مدام زندگیاشون رو با زندگی این و اون مقایسه میکنن

البته کسی که عاقل باشه فضای مجازی روش تاثیر آنچنانی  نمیزاره 

وقتی اینستا جایی برای لایک و ویو و پول دراوردنه پس برای تحققش ادما دست به هر کاری میزنن .. هر متنی هر صدایی هر تصویری هر دروغی .. مخصوصا اون دروغهایی که لابه لاش دو تا درست هم چپونده

هر کی یه کفگیر قابلمه برداشته داره درس زندگی میده چقدر ادمها رو انداخته به جون هم و بدبین کرده

چه پولهای حرومی داره با به فنا دادن معیار فرهنگ حیا ارزش در میاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم