2777
2789

۶صبح تا ۱شب میره سر کار 

سالگرد ازدواجمون رو میدونست و حتی تبریک نگفت

هر دوماه یه روز تعطیله ک میبره خونه مامانش و میگه بیا تفریح کن😐

پسفردا چهلم فوت پسرخاله شه که چند ساله ندیدش و سنش خیلی بالا بوده و خاکسپاری و...رفته

امشب گفت مامانم گفته پسفردا نرو سرکار و کامل تعطیلم میرم مراسم 

چی بهش بگم یا نمیخواد کاری کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین جون کندنش یعنی شما رو دوست داره ک برا زندگیش زحمت میکشه .بنظرم الان چیزی نگو ....یک وقت هم خواستی بگی ،بگو میدونم چفدر برای زندگیمون زحمت میکشی ،و قدردان هستم .دوست ندارم اذیت بشی و یک وقت هایی براس خودت مرخصی بده و کنار هم باشیم .

یا تایم هایی ک خونست کاری کن ب دوتاتون خیلی خوش بگذره ک کم کم این تایم های استراحتش ر بیشتر کنه ...ببین کددوم روش جواب میده ؟

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
والا من ۶ صبح تا ۱ شب برم سر کار دیگه اسم خودمم فراموش میکنم به خدا حتم دارم شب هم همونجا سر کار می‌ ...

ولی شوهر من خیلی وابسته مادرشه 

من خیلی شبا تنها خوابیدم ولی اون رفت پیش مادرش

دلم سوخت براش داره جون میکنهههه تو روز فقط ۵ ساعت خونسولش کن اون یروزو گناه داره بنده خدا

منم دلم خیلی میسوزه 

ولی نصف حقوقشو میده ب باباش 

هر روز باباش میگه بدهی شو میده چند ساله هنوز تموم نشده 

منم دلم خیلی میسوزه ولی نصف حقوقشو میده ب باباش هر روز باباش میگه بدهی شو میده چند ساله هنوز تموم نش ...

خرید قسطی کنید .تا الکی پول نده ب بقیه ...

ببین اگه شب میره پیش مامانش میخوابه ،و پدر هم داره ...میدونم سخته ولی تو هم برو بخواب ...چند بار ک اینطوری کنی و گله هم نکنی ،صدای مادرش در میاد و نمیگه شب بمون ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
منم دلم خیلی میسوزه ولی نصف حقوقشو میده ب باباش هر روز باباش میگه بدهی شو میده چند ساله هنوز تموم نش ...

بدهی چی؟

اون نصفو خرجت میکنه؟

نمیشه حرف بزنینن با پدرشوهرت ک نصفه رو نگیره ی شیفتشو حدف کنه ک حداقل شما دوتام بفهمین ازدواج چیه

دو شیفت میره کارگرنصف حقوقشو میده باباش

شوهرت واقعا زحمت کشه ، زیاد سخت نگیر ، فقط برو با شوخی بگو نمیخوای سالگرد ازدواجمون رو تبریک بگی 

چرا میده باباش؟

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-