2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 75 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه نداری ،برو بچه مامان و بابات شو دوباره .من نمی‌دونم چرا تو قرن بیست و یکم ،هنوز مردم مثل عصر حجر ...

قرن و‌زمان ‌ربطی  ب فرهنگ‌نادرست و تربیت غلط نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
چجوری میتونی وقتی کتکت میزنه دوسش داشته باشی😔این وابستگی ک داری ناسالمه ادمت ارزششو نداره اصلا

آره از بیرون من و شما اینو میگیم ولی برای خود طرف اینطوری نیست راهکارش فقط این اسی باید محکم بمونه تا طلاق بگیره ،باید با این رنج کنار بیاد یوقتی بعد چندوقت بخودش میاد میفهمه اصلا هم دوسش نداشته میبینه چقدر کار خوبی کرده اونوقت از خودش بخاطر محکم موندن تشکر میکنه

قرن و‌زمان ‌ربطی ب فرهنگ‌نادرست و تربیت غلط نداره

اینو جدی گفتی 

یا من متوجه منظورت و حرفت نشدم 

یعنی چی 

یعنی عصر حجر که زبان مردم ،فقط اشاره و داد و بیداد بود برای به کرسی نشستن حرفشون بهم حمله میکردن ،ربطی به زمان ندارع ،یعنی اون موقع فرهنگ بوده .

چرا من متوجه حرف شما نشدم .

ترو خدا واضح حرف بزن ،خواب از سرم پرید 🥴😥😂

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

بهت حق میدم که نگران پشیمونی باشی ، و خوب درک میکنم من این دوران رو گذروندم زمانی که بخاطر حس وابستگی جدا نشدم بااینکه همه ی اخلاق های بدش بهم ثابت شده بود و الان مثل سگ پشیمونم بهترین سالهای عمرم رو با یه آدم بی‌شعور تلف کردم والان با بچه نمیتونم جدا بشم چون   آینده ش خراب میشه 

حالا که بچه نداری خوب فکر کن ببین با همچین آدمی میتونی تا آخر عمر سر کنی به این موضوع توجه کن که هر چی سنت بره بالا صبر و تحملت کمتر میشه 

دوست داری جلو بچه ت کتک بزنه و تحقیرت کنه؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

چقدر یاد شب جداییم افتادم 

ولی الان خیلی گذشته و حالم عاااالیه

و بهترین تصمیم زندگیمون بود 

و چقدر شرایط ات شبیه اون زمان قبل جدایی منه

همین حال بودم و خانوادم میگفتن تمومش کن به درد نمیخوره

و اون‌موقع مقاومت داشتم

ولی الان که گذشته میگم بهترین کارو کردم

کااااااااااااااش زودتر جدا میشدم

و کاش زودتر همسر الانمو میشناختم که یه انسان واقعا 🙂🙂