2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

126 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه سال و خوردی با یه نفر دارم آشنا میشم 

قبلا خیلی بیشتر برام هدیه می گرفت 

اللن چند وقتی کمتر میگیره مدام پرخاشگر شدم 

یا به روش میارم 

میگم توقعم رو ازت کم میکنم و ....

حتی مثلا یه چیزی میگم اون فراموش می‌کنه مدام بحث میکنم ،اصلا دست خودم نیست 

اونقدر که اونم میگه تو همش بحث می‌کنی خستم کردی ...نمی‌دونم چه جوری جلوی خودمو بگیرم که هر چیزی رو نگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخع اینجوری اصلا جذاب نیستیم میشیم یه فرد غر غرو

من ک جدا شدم تهش

اره واقعا خسته میشن،خودمونم خسته میشیم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

شما ازدواج کرده بودی یا رابطه آشنایی این مدلی ؟چند سال طول کشید؟

ن بابا پارتنرم بود...سه ماه باهم بودیم کات کردیم برگشتیک باز دو ماه امشب کات کردم واس همیشه...منو نخاست

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ن بابا پارتنرم بود...سه ماه باهم بودیم کات کردیم برگشتیک باز دو ماه امشب کات کردم واس همیشه...منو نخ ...

خودتو مقصر ندون عزیزم 

و کسی که قرار فردا صبح بره ...همین امشب بره بهتره 

خودتو مقصر ندون عزیزم و کسی که قرار فردا صبح بره ...همین امشب بره بهتره

یه پایان تلخ بهتر ار یه تلخیه بی پایانه