ببین محل ندی و یک مدت زنگ و پیام نزنی بهتره ..سرد باش ...این داره گربه رو دم حجله میکشه ..بازم خودت ...
تقریبا سه سال باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم اخلاقاش کامل دستمه خیلی حساسه بیش از اندازه حساسه روز تولدم رفتیم بیرون من مانتو کت تا زیر باسن پوشیده بودم و آرایش کرده بودم دعوامون شد بعد چند بار الکی خواستم ولش کنم اونم الان میگه به حرف من گوش ندادی باهام حرف نمیزنه از حرصم کارایی که متنفرم رو انجام میده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خود کشی نه فقط میخام یه جوری زهره چشم ازش بگیرم
ببین بچه بازی بیای به فرض مثلا یکار ی کنی این عین بچه بازی طرفم دور برمیداره برمیگرده میگه بخاطر فلان چیز میخواستی اینکار کنی تو بچه ای فلانی خلاصه تخریب شخصیت
خوددانی بنظرم محل نده جوابشم نده ،زنگشم نزن آدم میشه
ببین بچه بازی بیای به فرض مثلا یکار ی کنی این عین بچه بازی طرفم دور برمیداره برمیگرده میگه بخاطر فلا ...
مثلا جدا شدیم اما همش زنگ میزنه پیام میده بعد میگم تو که جدا شدی زنگ میزنی وقتی دوسم داری بیا اشتی کنیم قبول نمیکنه نمیدونم چیکار کنم یکیو میخام واقعا کمکم کنه