2777
2789
عنوان

بچه ها بهم راه کار بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست
ببین محل ندی و یک مدت زنگ و پیام نزنی بهتره ..سرد باش ...این داره گربه رو دم حجله میکشه ..بازم خودت ...

تقریبا سه سال باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم اخلاقاش کامل دستمه خیلی حساسه بیش از اندازه حساسه روز تولدم رفتیم بیرون من مانتو کت تا زیر باسن پوشیده بودم و آرایش کرده بودم دعوامون شد بعد چند بار الکی خواستم ولش کنم اونم الان میگه به حرف من گوش ندادی باهام حرف نمیزنه از حرصم کارایی که متنفرم رو انجام میده

تقریبا سه سال باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم اخلاقاش کامل دستمه خیلی حساسه بیش از اندازه حساسه روز ...

مگه بچه ای ..تو این سه سال کور بود نمیدونست چه مدل میگردی ؟ک الان حساس شده 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه ای ..تو این سه سال کور بود نمیدونست چه مدل میگردی ؟ک الان حساس شده

اون موقع هم بیش از اندازه حساس بود قانون های خودشو گذاشته بود منم هیچ موقع اینجوری نگشته بودم برای اولین بار خواستم تولدمه خاص باشه 

نه خود کشی نه فقط میخام یه جوری زهره چشم ازش بگیرم

ببین بچه بازی بیای به فرض مثلا یکار ی کنی این عین بچه بازی طرفم دور برمیداره برمیگرده میگه بخاطر فلان چیز میخواستی اینکار کنی تو بچه ای فلانی خلاصه تخریب شخصیت 

خوددانی بنظرم محل نده جوابشم نده ،زنگشم نزن آدم میشه

اون موقع هم بیش از اندازه حساس بود قانون های خودشو گذاشته بود منم هیچ موقع اینجوری نگشته بودم برای ا ...

اهان .کلا ادم حساس سخته باهاش بودن مطمنی میخوای باهاش زندگی کنی ...قحطی ادم نیستا..بالاخره باید بهت احترام بگذاره ..بنظرم میخوای ادمش کنی ..یک مدت جواب تلفن و پیامک هاش رو نده ...ادم میشه ...اگرم مشکل داشته باشه همون بهتر ک نباشه

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
ببین بچه بازی بیای به فرض مثلا یکار ی کنی این عین بچه بازی طرفم دور برمیداره برمیگرده میگه بخاطر فلا ...

مثلا جدا شدیم اما همش زنگ میزنه پیام میده بعد میگم تو که جدا شدی زنگ میزنی وقتی دوسم داری بیا اشتی کنیم قبول نمیکنه نمی‌دونم چیکار کنم یکیو میخام واقعا کمکم کنه 

اهان .کلا ادم حساس سخته باهاش بودن مطمنی میخوای باهاش زندگی کنی ...قحطی ادم نیستا..بالاخره باید بهت ...

چجوری بگم اولین آدمی بود که وارد زندگیم شد یعنی اولین عشقم کلا اولین پسری بود که باهاش حرف زدم خیلی سخته بخام با یکی دیگه اوکی بشم