2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیشبم تاپیکت رو دیدم 

دیگه زدی بهتره باهاش کنار بیای و دلتو باهاش صاف کنی:) الان بااین هزینه ها دیگه نمیشه کاریش کرد

کاش  بیشتر تحقیق کرده بودی الان دوباره رنگ مد شده اما بنظرم دو سه سال دیگه عوضش کن مهم اینه دلت تو خونت خوش باشه

🤪
خونتون چند متری هست؟ چقدرش کاغذ دیواری زدین میشه بگی چند شد هزینه فقط همین مدل زدین؟؟

والا ما سقفش رو دادیم نگاش رنگ کرد 

با اون کلا فکنم ۱۲ تومن اینا شد ۷۵ متره .اتاق خوابو پذیرایی زدیم 

کاغذ دیواری اشنا بود کم گرفت 

رنگ کارم همینطور 

ولی شما آشنا نداشته باشین همین رو نزدیگ ۲۰تومن شاید بزنین 

عزیزم دیشبم تاپیکت رو دیدم دیگه زدی بهتره باهاش کنار بیای و دلتو باهاش صاف کنی:) الان بااین هزینه ها ...

البته بگم ها خودمم خوم کاغذه سه سال قبل زدم اما تا اومدم تو خونم یکی بهم گفت کاغذ دمده شده😭🤣

🤪
عزیزم دیشبم تاپیکت رو دیدم دیگه زدی بهتره باهاش کنار بیای و دلتو باهاش صاف کنی:) الان بااین هزینه ها ...

واقعا فکرم خیلی درگیره میگم نکنه هرکی بیا خونم بگه این چه زدن 

منم رو این مسعله حساسم 

البته بگم ها خودمم خوم کاغذه سه سال قبل زدم اما تا اومدم تو خونم یکی بهم گفت کاغذ دمده شده😭🤣

🤣🤣

شما چه طرحی زدین؟

ولی خدایی هیچی رنگ نمیشه هیچ وقتم از مود نمی افته

واقعا فکرم خیلی درگیره میگم نکنه هرکی بیا خونم بگه این چه زدن منم رو این مسعله حساسم

ن بابا ب حرف دیگران اهمیت نده نهایتا ازت سوال کردن بگو  دوست نداشتیم ساده باشه خواستم یکم طرح‌دار بزنیم ک جای ساعت و قاب و اینا روش اثر نکنه

🤪
من سالم سفیده با طرح خیلی خیلی کمهاتاق خوابم یکیش طوسی روشن اونم خوبهاما متاسفانه اتاق خوابم ک سرویس ...

بابا مهم پذیرایی هست که سفید زدی من واسم اتاق خواب مهم نیست ولی پذیرایی خیلی مهم بود که خراب کردم😂🤦‍♀️