2777
2789

انقدر خسته ام که دیگه حد نداره از مریضی بچه ها 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

اصلا موندم چه کنم، تو این هفته سه بار بردم دکتر اول گلوش بود حالا التهاب گوش، دکتر گفت ممکنه عفونت کنه 

چی کار کنم عفونت نکنه؟ 

مامانا بیایید 

چند سالشه 

اگر شیر میخوره که خودت پیاز و سیر و فلفل نخور 

اگه خردسال پیاز نده بخوره  

آب سیب بده بخوره طبیعی خودت بگیر برای عفونت خیلی خوبه 

یا سیب را بزار داخل قابلمه بخار پز بشه بخوره نقش پنی سیلین را داره سرد شد بده بخوره مزه کمپوت هم میده

سلام خداقوت

ملتهب بود گوشش؟؟

این ویروس جدیده ظاهرا گوش رو درگیر میکنه 

اگه عفونت کرد خدای نکرده هم دیگه باید دوره ایی آموکسی کلاو بدی .من زیترومکس دادم .خارجیه .بهتر اثر میکنه 

ولی هنوزم به محض اینکه سرما میخوره گوشش هم ملتهب میشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ملتهب بودبرام دعا کن داغونم داغون

عزیزم سعی کن پرتقال آب بگیری مرتب بهش بده .با نی بده که بخوره .

من کلی باید قربون صدقه اش میرفتم تا بخوره

نگران نباش دیگه داره هوا کم کم خوب میشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم