2777
2789
عنوان

آهنگ مورد علاقت چیه تاپیش کن👈🌕

192 بازدید | 39 پست

بین نماز صبح و عصرم 

استخاره کردم:) 🎵🎵🎵

خوب اومده مبارکه🎵🎵🎵

دور سرت بگردم ....

( حتما گوشش کنید عاشق این موزیک میشید)

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

خیلی قدیمیه من دوسش دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی می جا حرف کشنه الکی بحث کمه

تاوان شه اشتباه ره هدامه

شه دلبر شه دست جا باد هدامه

خیلی حرفاره شه دل جا هدامه

همه چی ره به دست خدا هدامه💔🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

خیلی قدیمیه من دوسش دارم

😍😍خیلی زیباست

شما اهنگ مورد علاقتون چیه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

کلا اهنگ های رامین کرمی رو دوس دارم..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

دلبر مغرور دلم باش 

غرورمو بخوای میدم جاش =)

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

😍😍خیلی زیباستشما اهنگ مورد علاقتون چیه

تو مکه عشقی و من ......

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو مکه عشقی و من ......

چقدر سلیقه مون مشترکه

فعلا فقط ویگنن

آن گاه سرررررخیییی ک داددددددددیییییی دررررسکووووتتِ خانهههه پژژژژمردددد آتتتششش عششققق و محبتتت در خززان سییینههه اففسرددد🥹🥹🥹🥹🫶🫶🫶🫶😍😍😍❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>