2777
2789
عنوان

آهنگ مورد علاقت چیه تاپیش کن👈🌕

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
😍😍خیلی زیباستشما اهنگ مورد علاقتون چیه

خیلی ممنون بابت این معرفی قشنگت🩵

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

امشب رفتم سراغ یکی از اهنگهایی که تو نوجوونیم گوش میدادم

هرکی جدا کرد تو رو از من الاهی غصه بگیره

توی تنهایی و غربت بی کس و بی یار بمیره

بی تو از حسرت دوریت دل من داره میمره

تا تو برگردی دوباره قلب من اروم بگیره

یادش بخیر. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا فقط ویگننآن گاه سرررررخیییی ک داددددددددیییییی دررررسکووووتتِ خانهههه پژژژژمردددد آتتتششش عششقق ...

ببار ای نم نمه بارانننن♥️♥️🌱♥️🌱♥️🌱♥️

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
خیلی ممنون بابت این معرفی قشنگت🩵

خواهش میکنم زیبارو

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
امشب رفتم سراغ یکی از اهنگهایی که تو نوجوونیم گوش میدادمهرکی جدا کرد تو رو از من الاهی غصه بگیرهتوی ...

آهنگ های دوره ی نوجوانی رو الان که گوش میدم 

انکار پرت میشم به گذشته 

مخصوصا اگه اون اهنگ تو رو باد خاطرات خوش بندازه

E daha daha nasil siniz Ban galdim diemi kasil diniz Jenazam mi var şikir şikir siniz

علی نواب هم ترکی میخونه خیلی خوش صدا هستن

ببار ای نم نمه بارانننن♥️♥️🌱♥️🌱♥️🌱♥️

خدایاا صداش اینقدر باکلاس و طنین اندازه ک من فقط و فقط موقعی ک خونه ساکته و تمام وسایل برقی خاموشه با صدای ملایم گوش میدم صداش کل خونه رو پر می‌کنه دلم نمیاد با صدای چیز دیگه قاطی بشه صداش🥹🥹🥹❤️❤️❤️اصلا اینقدر گرون و باکلاسه صداش ک اوقات خاصی فقط گوش میدم اهنگاشو میترسم هدر بره😂🫶

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خدایاا صداش اینقدر باکلاس و طنین اندازه ک من فقط و فقط موقعی ک خونه ساکته و تمام وسایل برقی خاموشه ب ...

آهنگ های گذشته شاهکار بود 

😢😢😢

به آهنگاش گوش ندادم توکب برام عادیه خودم هم ترکم

بعد ها گوشش بدید خیلی قشنک ترکی میخونه

آهنگ های گذشته شاهکار بود 😢😢😢

پر طنین...با معنا... از دل ...از قلب شکسته یا عاشق دور و جدا افتاده میخوندن انگار خودشون بارها شکست خوردن از قلب شون... از زندگی ... از عاشق بودن.

ولی آهنگ های الان؟ حتی اگر عاشقانه باشن بی معنی و بی مفهومن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آهنگ های گذشته شاهکار بود 😢😢😢

واقعا گل گفتی🤌🏻

من ی آلبوم دارم با بیش از ۳۰۰ آهنگ ک ناگفته نماند همشو خودم جمع کردم بهترین آهنگا و خواننده ها چ‌قدیمی چ جدید جمع کردم توش و اینقدر روش حساسم ک برای هرکسی نمی‌زارم این آلبومم رو 😌😂

این آلبوم قیمتش برام بینهایته اینقدر با ارزشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>