2777
2789
عنوان

اسکرین اینجا یکی خواست بهم کد تخفیف اسنپ فود بده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه از کد تخفیف کس دیگه ای استفاده کرد ؟

کد تخفیف ها فکر میکنم برای هر شماره ای با طور خاص هست

ولی در این مورد به نظرم اصلا مربوط به نی نی یار نمیشه،  اون شخص درخواست عیر موجهی ازتون نداشته

تلگرام نرید خب 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام.بله

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

واقعا نمی‌فهمم چرا انقد تاپیک کد تخفیف غذا می‌خوان اینجا

امضات 😁👌👍 اینم داره شبیه همون میشه 😂 آخه تا جایی که میدونم قبلا که اصلا به درد شماره دیگه ای نمی‌خورد....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میشه این کاربر توضیح بده چرا تو پیام های خصوصی تلگرام منو میخاست فک مبکنم مرده سه ساله نقش زن داره ا ...

درخواست دوستی رو قبول نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خوب ببین، بذار اگه مرده دستش رو بشه خوب جرا تلگراممو میخواست من درخواست قبول نکنم بقیه چی

هرکی اینجا مسئول خودشه...این اکانتم حرف بد و نادرست نزده کلا اشتباه از خودت بوده از اول