2777
2789
عنوان

اسکرین اینجا یکی خواست بهم کد تخفیف اسنپ فود بده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
هرکی اینجا مسئول خودشه...این اکانتم حرف بد و نادرست نزده کلا اشتباه از خودت بوده از اول

اولین بارم بود، اصلا شوکه شدم

ب نظرتون زیر پوستی اکانت تلکرامم رو خواسته نادرست نیست؟ 

به نظر منم اسی داری زیادی شلوغش می کنی ...... اگر مرد بود و مزاحم همین جا هم میتونست حرف نامربوط بزنه 

هفت تیر که نذاشته زیر گلوت که حتما بری خصوصی یا بعد بری تلگرام و ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه از کد تخفیف کس دیگه ای استفاده کرد ؟کد تخفیف ها فکر میکنم برای هر شماره ای با طور خاص هستول ...

خوب منکه نرفتم ولی اگه میخاست همونجا میداد، چرا تلگرام رو. میخواسته

خوب منکه نرفتم ولی اگه میخاست همونجا میداد، چرا تلگرام رو. میخواسته

بی خیال عزیزم خوش به حالت دغدغه ات این شده

از خودش می پرسیدی

اصلا مگه کد یکی دیگه رو تو میتونی استفاده کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اولین بارم بود، اصلا شوکه شدمب نظرتون زیر پوستی اکانت تلکرامم رو خواسته نادرست نیست؟

نه یه درخواست بوده که حرف بدی هم نزده و  رد و قبولش با خودت بوده...بچه ۴ساله که نیستی بگیم عقلت کامل نیس خواسته گولت بزنه...

نه یه درخواست بوده که حرف بدی هم نزده و رد و قبولش با خودت بوده...بچه ۴ساله که نیستی بگیم عقلت کامل ...

من عقلم کامل بود، بچه دبستانی های سایت چی

اصلا من مشکلی ندارم

اکثرا گفتن مرده

گفتم خوب چطور خودشو زن جا زده و سه سال هم عضوه،

من عقلم کامل بود، بچه دبستانی های سایت چیاصلا من مشکلی ندارماکثرا گفتن مردهگفتم خوب چطور خودشو زن جا ...

عزیزم اینجا برای بچه دبستانی ها و حتی دبیرستانی ها نیست...اونا والدینشون باید اول اموزش بدن و بعد هم متناسب با سن بچه نظارت

من عقلم کامل بود، بچه دبستانی های سایت چیاصلا من مشکلی ندارماکثرا گفتن مردهگفتم خوب چطور خودشو زن جا ...

اون چند تا کاربر رو هوا حرف زدن

اینایی که گفتی اصلا دلیل کافی برای اثبات مرد بودنش نیست

البته من اصلا تاپیک هاش رو نگاه نکردم

نگران بچه دبستانی های سایت هم‌نباش عزیزم ، اینا صد تای مثل من و تو رو درس میدن

الان اون طرف یکی شون مونده شوگر ددی قبول کنه یا نه

والا ......