2777
2789
عنوان

تیزهوشان یا نمونه

104 بازدید | 14 پست

سلام من امسال نهمم ونمونه دولتی  مشهدم

نمیدونم برای دهم تیزهوشان یا نمونه دولتی برم 

از یه طرف شنیدم تیزهوشان سخته جوش سنگینه

از یه طرف خوبه رتبه کنکورت عالی میشه واین حرفا

من میخوام تحربی فرهنگیان قبول بشم  

عزیزم من مشاور تحصیلی بچه های تیزهوشان و نمونه هستم .ببین سطح سوالات تیزهوشان کلا متفاوته با نمونه

سلام وقتتون به خیر 

پسرم نهمه درسش خوبه

برای نمونه چی بخونه ؟

الحمدلله رب العالمین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون به خیر پسرم نهمه درسش خوبهبرای نمونه چی بخونه ؟

سلام عزیزم باهاش تست کار کنید . کتاب های مختلف هستن که تست برای همه درسا رو دارن . آزمون های قلمچی بنویسید اگه می‌تونید هزینه کنید کلاسهای قلمچی رو بره . تو خونه هم تست کار کنه . بودجه بندی آزمون بهش میدن بر اساس همون بخونه بره آزمون بده و تحلیل کنید و .. اطلاعات بیشتر خواستید بهم پیام بدین 

سلام عزیزم باهاش تست کار کنید . کتاب های مختلف هستن که تست برای همه درسا رو دارن . آزمون های قلمچی ب ...

ممنون از پاسخگویی 

کتاب ی سری خودش خزیده ولی گمون نکنم خونده باشه 

الحمدلله رب العالمین ...

این بهونه های خانواده ها و بچه ها که میگن 

نرو نمونه نرو تیزهوشان جووش فلانه

یا میگن نه بچه ما قبول شد چون جووش اینطوری بود نفرستادیم رو بنداز دور

اگه هدفت درسیه

نمونه و تیزهوشان اولین گام هست

در کمترین حالت حس خودت سال دهم مثبته که تونستی قبول بشی

من خودم نمونه بودم با بچه های خوب و سخت کوشی هم مدرسه ای بودم و اصلا بودن توی همچین جوی باعث پیشرفت هست

جفت ازمون هارو بده

هر کدوم قبول شدی برو

بستگی داره عزیزم باید بیینی میتونی خودتو با شرایط اونجا تطبیق بدی یا نه و مهم تر اینکه علاقه داری؟

ببینی هدفت چیه؟

اگر بری چی میشه ؟

اگر نری چی میشه؟

تا بتونی تصمیم بگیری

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
ممنون از پاسخگویی کتاب ی سری خودش خزیده ولی گمون نکنم خونده باشه

سلام عزیزم

من مشاور تیرهوشان هستم

وضعیت پسر تون چطوره؟

هوش هارو مطالعه کرده کامل؟

سلام ممنونفعلا که امتحاناتش شروع شده

اگر میخاد موفق بشه باید جمع بندی و ازمون های شبیه ساز انجام بده و طبق برنامه پیش بره

هر سه روز یکبار ازمون بده

سوالات پر تکرار و پایه رو مطالعه کنه.

اگر میخاد موفق بشه باید جمع بندی و ازمون های شبیه ساز انجام بده و طبق برنامه پیش برههر سه روز یکبار ...

راستش برای علوم و ریاضی معلم خصوصی گرفتم تست کار کنه حالا امتحان هم داره زیاد نمیشه فشار آورد 

هر چی خدا میخواد 

خودش بیشتر نمونه دولتی میخواد

الحمدلله رب العالمین ...
راستش برای علوم و ریاضی معلم خصوصی گرفتم تست کار کنه حالا امتحان هم داره زیاد نمیشه فشار آورد هر چی ...

اره امتحانات هم اهمیت بالایی داره

چون معدل بچه ها تاثیر گذار هست در ازمون

ولی از ازمون شبیه ساز و هوش ها نباید غافل شد از طرفی سوالات پایه و پر تکرار کمک میکنه که تسلطش بره بالا تر و بتونه نتیجه بهتری بگیره. و خب الان هم برای اموزش دیگه دیره و بچه ها باید طبقه بندی و تست کار کنن بیشتر.

اره امتحانات هم اهمیت بالایی دارهچون معدل بچه ها تاثیر گذار هست در ازمونولی از ازمون شبیه ساز و هوش ...

توکل به خدا 

هر چی خدا میخواد 

امیدوارم بچه ها عاقبت به خیر بشن و موفق باشند

الحمدلله رب العالمین ...