2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه چقدر میشه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست
😐😐😐تو ۷ سال پیش موندی؟

پیام خانوم رو بخونین عزیز بعد بگین میگ نه یخچال نه فرش نه تلویزیون نه لباسشویی نه مارک خارجی.من پدرم چندین ساله لوازم خانگی مغازش داره همین الان ازش پرسیدم گف عاقلانه و بهینه انتخاب کنه میتونه یخچال پاکشومایی هم باهاش بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وظیفه مرد اینه که لوازم خونه رو بخره

اینجوری هم نیست عزیزم

مرد و زن هر دو انسان هستن نباید همه چیز رو بزاریم به عنوان وظیفه زن

از قدیم رسم بر این بوده مرد خونه بگیره زن هم وسیله خونه رو بیاره ...آخه چرا نسل جدید شور همه چیز رو درآوردن

اره اصلا مارک خارجی یهو خراب شن وسایلاشونم نیست بتونی درست کنی باید بندازی دور احتمالا ایرانی خوب بگ ...

دقیقا همینطوره 

مارک های خوب ایرانی هم که کم نیست 

ان شاءالله خوشبخت بشی 💓

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
ما رسم دارید پنج تیکه با داماده، شما همرو خودتون میدید؟

همه رو خودمون. داماد فقط یک دونه فرش دختر یک جفت دامادتلویزیون فقط و یک لدستر یک دست لحاف تشک با اگر دوست داشت یک سرویس نهار خوری... همچی با دختره حتی تو خانواده های قدیمیتر حتما یک ویترین نقره هم میدن😬

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اینجوری هم نیست عزیزممرد و زن هر دو انسان هستن نباید همه چیز رو بزاریم به عنوان وظیفه زناز قدیم رسم ...

دقیقا.. خونه و ماشین با مرد جهاز کامل با زن از قدیم اینجور بوده حالا مرد خونه نداره اما در مهریه عنوان میکنن در اینده ک خانه خرید ۱ الی دو یا ۳ دانگ ب نام همسر. زده بشه ..البته فرهنگ هر شهری باهم فرق میکنه ... بعضیا ک شیربهایی هم هستن

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
همه رو خودمون. داماد فقط یک دونه فرش دختر یک جفت دامادتلویزیون فقط و یک لدستر یک دست لحاف تشک با اگر ...

عا شنیده بودم این رسم اصفهانی هاست، اصفهانی هستید؟