2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه چقدر میشه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست
اینجوری هم نیست عزیزممرد و زن هر دو انسان هستن نباید همه چیز رو بزاریم به عنوان وظیفه زناز قدیم رسم ...

عزیرم وظیفه مرد اینه که نفقه زن که حالا وسایل خونه هم جزوش میشه البته وسایل ضروری رو تهیه کنه ولی خب زندگی های الان چون تجملات و غیر ضروری تو زندگی زیاد هست، پس اون غیر ضروریهایی که خانوم دلش میخواد و مرد هم واقعا نمیتونه تهیه‌کنه رو‌ دختر خانوم بگیره. 

درسته زندگی شریکیه ولی واقعا کفه سنگین ترازو به سمت مرد چون مرد کار می‌کنه و هزینه زندگی رو میده. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم وظیفه مرد اینه که نفقه زن که حالا وسایل خونه هم جزوش میشه البته وسایل ضروری رو تهیه کنه ولی خب ...

چی بگم گلم این نظر شما هست و من به نظرتون احترام قائل هستم 

ولی من خودم به عنوان یک زن شاغل هستم و خودم رو اول یک انسان میبینم نه یک زن.و این طرز تفکر که هر دو انسان هستیم و باید هر دو در زندگی تلاش کنیم باعث شده که من نخوام قبول کنم که همه وظیفه زندگی با مرد باشه ولی خب اینو قبول دارم که این که وظیفه زندگی با مرد هست جزو عرف ما ایرانیا محسوب میشه ولی بیاییم قبول کنیم که جهیزیه با زن هست هم جزو عرف ما هست 

چی بگم گلم این نظر شما هست و من به نظرتون احترام قائل هستم ولی من خودم به عنوان یک زن شاغل هستم و خو ...

شما به عنوان یک خانم شاغل درست میگین. ولی دخترایی که هنوز شاغل نیستن و ازدواج میکنن این شرایط براشون سخت. 

در کل قبول دارم که باید مشارکت باشه تو شروع زندگی ولی وقتی جهیزیه کاملا وظیفه دختر خانم باشه این میشه که خانواده داماد هر جور بخوان ایراد میگیرن از جهیزیه در حالی که واقعا وظیفه نیست و هر کی هرچقدر در توانش باشه کمک کنه دیگه توقعات بیجا پیش نمیاد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن