2777
2789

مثل وقتی که توی قابلمه درست می کنم؟ 

دوتا پیمونه برنج و ۴ تا پیمونه اب بریزم درسته؟؟

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

اگ ایرانیه مطابق دفترچه ش پیش برو نتیجه ش عالی میشه 

مثلا برای من مدرج هستش قابلمه ش تو دفترچه هم نوشته برای دو پیمانه تا خط ۲ آب پر کنید من بدون روغن درست می‌کنم عالی میشه عالی 

اصلا تا حالا بدون پلوپز برنج نذاشتم 😁😁

اگ ایرانیه مطابق دفترچه ش پیش برو نتیجه ش عالی میشه مثلا برای من مدرج هستش قابلمه ش تو دفترچه هم نوش ...

مدل گوسونیک هست 

تا خط ۲ کجا اب پر کنم؟ قابلمه ش؟

یعنی هر تعداد پیمانه برنج و تا روی همون عددی که روی قابلمه نوشته اب پر کنم؟

عزیزان دعا کنید منم دامنم سبز بشه 👶🌱😍 هرکی الان که زنده ام چشم دیدن منو نداره، وقتی مردم میخوام نیادسر قبرم پاش بشکنه👀🚬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ایرانیه مطابق دفترچه ش پیش برو نتیجه ش عالی میشه مثلا برای من مدرج هستش قابلمه ش تو دفترچه هم نوش ...

و یه سوال دیگه عزیزم باید همزمان که برنج و اب و ریختم درش و ببندم تا بپزه؟ یا اول ابش جمع بشه بعد درشو ببندم🥴🥴

و یه سوال دیگه عزیزم باید همزمان که برنج و اب و ریختم درش و ببندم تا بپزه؟ یا اول ابش جمع بشه بعد در ...

ب نظرم حتما دفترچه شو مطالعه کن 

برای من ایرانیه منو ته دیگ داره برنج رو کاملا مطابق با ذائقه ایرانیا درست میکنه ب حالت کته 

من برای دو پیمانه برنج تا خط دو ک روی قابلمه ش درج شده پر می‌کنم نمک میزنم و درشو میبندم 

ولی مطمئن نیستم برای شما هم جواب بده شاید مثل برنج‌های ژاپنی و کره شفته درست کنه 

حالا یکبار امتحان کنید این مدلی

ب نظرم حتما دفترچه شو مطالعه کن برای من ایرانیه منو ته دیگ داره برنج رو کاملا مطابق با ذائقه ایرانیا ...

باشه ،مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم🌺🎀