2777
2789

نه نتونس به جایی برسونتمون ن درست و حسابی خرج زندگی رو میده از همه مردم کمتر و ساده تر میخوریم از  همه بیشتر ازش منت میشنویم ک دارم شکم کثیفتونو پر میکنم جای پدر انگار ک یه سگ بستیم گوشه خونه دائم درحال فحش دادن و کفر گفتن  راضی نمیشیم از خواب بیدار بشه یا از بیرون بیاد خونه همیشه خدا از عالم و ادم طلب کاره بیرون با مردم خیبلی خوبه ولی تو خونه انگار ارث پدریش رو جای عموم ما کشیدیم بالا انگار مادرم این پنج تا بچه رو از خونه باباش اورده یا ناتنی هستیم گفته لطف میکنم نگهشون میدارم همیشه به مامانم سرکوفت میزنه  ن درست حسابی بهش میرسه ن خرجی میاره ولی همیشه خدا ازش طلب داره کاش عمر اینجور پدرا طولانی نباشه دلم برای خودمون نمیسوزه بالاخره ما ازدواج میکنیم میریم از این خونه از  این نون با متنش راحت میشیم بیچاره مادرم ک سی سال تحملش میکنه و از این به بعد چجوری تحمل کنه چون هر چقد ک سنش بالا تر میره غیر قابل تحمل تر میشه  انقد ک بهمون نمیرسه همیشه خدا بدنمون ضعیف الان ماه رمضونه دریغ از وسیله ک بگه بخرم ببرم خونه روزه میگیرن بخورن کارم میکنه خوبم پول دررمیاره ولی پولشو ته جیبش میخوره پول ک تموم شد میاد میگه انقد از صاحبکارم پول گرفته بودم  تموم شد ولی میبنی غذات تهش یا ماکارونی یا تخم مرغ نمیدونم حکمتش چیه ک خدا به اینجور ادما بچه میده اینجور ادما نباید اصلا زندگی داشته باشن باید اواره کوچه خیابونا باشن 

من بابا داشتم ولی هیچ وقت نفهمیدم بابا چیه...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااااای گفتی 😑😑😑😑😑😑😑 همیشه منت برای چیزی که فراهم نشده میذارن ... اون روز میگه همین مبلی که روش نشسی رو من خریدم...برای داداشم یک مغازه داشته که فعلا توش کار می‌کنه هی منت می‌ذاره که من اونو باید اجاره. میدادم من اینقدر. قسط دادم .. حالا اون هیچی برای من هییییچ کاری نکرده من خودم درس خوندم شاغل شدن میگه که تو رو من به اینجا رسوندم.... الآنم جرات نمیکنم تو خونه چیزی بخورم  حس میکنم راضی نیست هیچ وقت 

اااااای گفتی 😑😑😑😑😑😑😑 همیشه منت برای چیزی که فراهم نشده میذارن ... اون روز میگه همین مبلی که ر ...

همیشه میگم چه حکمتی ک خدا به اینجور ادما بچه میده اینجور ادما باید نسلشون منقرض میشد وقتی خونه نیس خیلیی ارامش داریم زنگ خونه رو ک میزنه هممون میگیم باز این اومد 

صب از بیدار میشه بره سرکار شروع میکنه به عالم و ادم فحش دادن و کفرگفتن بخدا راضی نمیشیم صب بشه خدا خودش کمکمون کنه 

همیشه میگم چه حکمتی ک خدا به اینجور ادما بچه میده اینجور ادما باید نسلشون منقرض میشد وقتی خونه نیس خ ...

منم تحقیر میکنم میگم خودت سی سال و خورده ای کار کردی ماشینت سمنده.مگه چیه ..... یا کلا هر تحقیری من خیلی فحشس دادم چون فشار روانی زیادی رومه

منم تحقیر میکنم میگم خودت سی سال و خورده ای کار کردی ماشینت سمنده.مگه چیه ..... یا کلا هر تحقیری من ...

منم فحش و ناسزا میگم بعدش عذاب وجدا میگیرم تو دلم میگم کاش اینجوری نمیکردم دیگه حرفی نمیزنم بهش اخری بار بود فحش دادم ولی باز میبینی میره رو اعصاب هی نق میزنه و فحش میده اخرش باز داد و هوار میکنم سرش ناسزا میگم بهش