2777
2789
عنوان

مادرشوهر خاکستری

159 بازدید | 13 پست

ما تو یه ساختمونیم صبح دیدم دم در داره با همسایه ها دردودل میکنه عروسام فقط وقتی چیزی میخان میان بدرد نمیخورن و اینا به شوهرم میگم برو بگو میگه خودت برو دعوا کن بزن نزن من حوصله ندارم خیلی ناراحتم چون خیلی کارا براشون کردم تو تاپیک هام هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد طبق خمون چیزی که گفته رفتار کن دیگه حداقل بهت فشار نمیاد که خوبی میکنی اینجوری میگه

البته شاید مادرشوهرت میخواد همسایه چشمتون نزنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

کدوم مادرشوهری رو دیدی از عروس جلو بقیه تعریف کنه

از این دیدگاه نگا کن ک شاید نمیگه ک چشم نخورین💪😁

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

[QUOTE=375098198]کدوم مادرشوهری رو دیدی از عروس جلو بقیه تعریف کنه از این دیدگاه نگا کن ک شاید نمیگه ک چشم نخورین💪...[/QUOTE

کدوم مادرشوهری رو دیدی که ۱۵ ساله یک عروسش رو ندیده باشه بعد به دخترش بگه یواشکی بیا مسافرت خونه من فلانی هردفعه تو میای ناراحت میشه تو خونه شون دعوا میشه حالش بد میشه میره زیر سرم؟! میگه نرو به فامیلت سر بزنه فلانی ناراحت میشه؟ هر سری بری خونه مادرت بعد ۶ ماه به خاطر این عروس جلو شوهرت بدترین دعواها رو بکنه که چرا رفتی فلان جا استوری گذاشتی عروسم ناراحت شده درکش کن ....

جالبه اصلا دخترش حتی از وقتی ازدواج کرده نه خونه برادرش رفته حتی آدرسش رو نداره تلفن خونه اش رو نداره ....

خدا به این عروس شانس داده بعد پسرش هم همه کارها رو انجام بده چون خانمش شاغله و مادرش هم همیشه سفارش کنه😄😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️