2777
2789

چند ماه پیش انقد افسرده شده بودم تو خونه شوهرم کارش یجوریه یک روز هم تعطیلی نداره به بابام اینا گفتم یا خودت ببر یا بذار با مامانم با کاروان بریم به من جواب نمیداد بعدش که مامانم بهش گفته بود بریم گفته بود دعوای خونه اونو تو خونه من نکن نه،حالا من حاملم پنج شیش روز دیگه زایمانمه بعد اونم بچه چله ای دارم میدونه نمیتونم باهاشون برم میخان برن مشهد اونم با ماشین ما حالا ما روستام هستیم یهو درد زایمانم بگیره بدون ماشین واقعا نمیدونم چطوری روش میشه از ما بخاد خیلی ناراحتم 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بابای بی فکری

خیلی ناراحتم حالا خوبه پسرشم ماشین داره خب از اون بگیر بعدم من الان زایمان کنم مامانمم داره میبره کسی نیس بهم برسه مجبور منت خاهر شوهرامو بکشم

بگو شوهرم نمیده

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

خب همینو بگوبگو یه وقت دکتر لازم شدم تو روستا ماشین از کجا بیارم

خودش یه نیسان داره میگه با اون میرین شما با نیسان من تا به بیمارستان که با سواری دوساعت دوره برسم زاییدم دیگه خودشم زمستونه من برگشتی با نیسانی که بخاری نداره تو سرما چطور نوزادمو بیارم 

بگو شوهرم نمیده

اتفاقا میدونه من ماشین نمیدوم از شوهرم خاسته اونم کمرو اصلا نمیتونه نه بگه انقد میترسم بگه بیا ببر بهشم گفتم نده کاش گوش کنه

اتفاقا میدونه من ماشین نمیدوم از شوهرم خاسته اونم کمرو اصلا نمیتونه نه بگه انقد میترسم بگه بیا ببر ب ...

همین دلیل رو به مامانت بگو

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

همین دلیل رو به مامانت بگو

مامانم نمیخاد دعواش کرده بود حتی گفته بود من نمیتونم وقت زایمانش تنهاش بذارم ولی گفته بود خب بدون تو میریم اونم دلم نمیاد مامانم الان بیست ساله زیارت نرفته هفته پیش مامان بزرگم کربلا بود دلش داشت پر میزد واسه زیارت

مامانم نمیخاد دعواش کرده بود حتی گفته بود من نمیتونم وقت زایمانش تنهاش بذارم ولی گفته بود خب بدون تو ...

🥺🥺بگردم 

چه سخت...

نمیتونن بلیط اتوبوس بگیرن؟

به بابات بگو رک

🥺🥺بگردم چه سخت...نمیتونن بلیط اتوبوس بگیرن؟به بابات بگو رک

میتونن حتی از داداشم ماشین بگیرن ولی اینکه به ما گفته ناراحتم کرده ،با اتوبوس هم جایی نمیره اصلا میگه من چند تا زنو تو شهر غزیب نمیتونم با اتوبوس و تاکسی بچرخونم 

میتونن حتی از داداشم ماشین بگیرن ولی اینکه به ما گفته ناراحتم کرده ،با اتوبوس هم جایی نمیره اصلا میگ ...

با داداشت نمیتونی حرف بزنی ایندفعه اونا ماشین بدن؟

چجوری میتونی احترام نگه داری

جوابشو نده

باهاش برخورد کن بگو برو اسم منم نیار

تو این روزا بدردت نخورن کی میخوان بدرد بخورن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خدایی بابات خیلی بی فکره

اصلا پیش شوهرم خورد شدم یهو گفت بابات ماشین میخاد گریم گرفت وقتی من گفته بودم نبرد حالا اینجوری