چند ماه پیش انقد افسرده شده بودم تو خونه شوهرم کارش یجوریه یک روز هم تعطیلی نداره به بابام اینا گفتم یا خودت ببر یا بذار با مامانم با کاروان بریم به من جواب نمیداد بعدش که مامانم بهش گفته بود بریم گفته بود دعوای خونه اونو تو خونه من نکن نه،حالا من حاملم پنج شیش روز دیگه زایمانمه بعد اونم بچه چله ای دارم میدونه نمیتونم باهاشون برم میخان برن مشهد اونم با ماشین ما حالا ما روستام هستیم یهو درد زایمانم بگیره بدون ماشین واقعا نمیدونم چطوری روش میشه از ما بخاد خیلی ناراحتم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب همینو بگوبگو یه وقت دکتر لازم شدم تو روستا ماشین از کجا بیارم
خودش یه نیسان داره میگه با اون میرین شما با نیسان من تا به بیمارستان که با سواری دوساعت دوره برسم زاییدم دیگه خودشم زمستونه من برگشتی با نیسانی که بخاری نداره تو سرما چطور نوزادمو بیارم
مامانم نمیخاد دعواش کرده بود حتی گفته بود من نمیتونم وقت زایمانش تنهاش بذارم ولی گفته بود خب بدون تو میریم اونم دلم نمیاد مامانم الان بیست ساله زیارت نرفته هفته پیش مامان بزرگم کربلا بود دلش داشت پر میزد واسه زیارت
🥺🥺بگردم چه سخت...نمیتونن بلیط اتوبوس بگیرن؟به بابات بگو رک
میتونن حتی از داداشم ماشین بگیرن ولی اینکه به ما گفته ناراحتم کرده ،با اتوبوس هم جایی نمیره اصلا میگه من چند تا زنو تو شهر غزیب نمیتونم با اتوبوس و تاکسی بچرخونم