2777
2789

بابا تاپیک بزن خواهر من تاپیک بزن 

ادمم دلش نمیاد ضایشون کنه ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی کار زشتیه 

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

تازه یه کاربر هم از دیروز تو تمام تاپیک های پربازدید، من را تگ میکرد و چرت و پرت میگفت 

میترسید تاپیک بزنه نی نی یار تعطیل کنه..تو کامنت ها میگفت 

برخی تو سایت واقعا فرهنگ تبادل نظر ندارند 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اونایی که صلوات زوری میخوان فقط...🫡

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببخشید اسیبازی دیشب چند چند شد دوستان؟

😅👊

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

😐😂😂😂فقط اون ژلهه

🥴

ببخشید اسی دستور مرغ شکم پر رو کی بلده؟؟؟😅😅آره راست میگی منم اون خانم رو دیدم و جای اسی حرص خوردم

😅👊👊👊

دقیقا بنده خدا استارترش خیلی مضطرب بود 

ببخشید استاترفقط خواستم معذرت خواهی کنم 😂

زهر ...

..فقط خواسدم بگم راحت باش 🤭😂