2777
2789
دارم میسوزم،مامان خودم منو قبول نداره

نه عزیرم  بحث   قبول واشته باشه یا  نه  نیست  شلید توع  حلقت بکارتت فرق داشت گاهی  نوع پرده خونریزی نداره  بعد خدایی نکرده حرف و حدیثه   برو     بعد  نامه نگه دار  پیش کسی  هم نگو

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها،باشه عزیزم ممنون

حواست باشه ها

مامانت نره ب خانواده شوهرت بگه 

اگرم خانواده شوهرت ازت دسمال یا نامه خواستن کوتاه نمیای، میگی شخصیه

اگر بخوای سر این بحث کوتاه بیای، سوار میشن رو زندگیت... 

اون نامه هم یجایی دفت میکنی دست جن نرسه بهش جز خودت

منم خودم رفتم هیشکی نمیخواست . نگه داشتم واسه خودم . مادرمم نمیدونه. یه سری اطلاعات بدست میاری اصلا ...

واسه شناخت خودت بری خوبه 

مثل کاری که شما کردی

ولی وقتی خانواده داماد میگن باید بزنی دهنشون 

تا نخوان تو همچین چیز شخصی دخالت کنن

اسی میشه هزینه و مراحلشو بگی

هزینه شو نمیدونم الان 

مراحلی نداره . میری مطب یه ماما و میگی برا چی اومدی 

بعد تو اتاق معاینه فقط خودت و ماما هست با دوتا انگشتش لبه هاشو میکشه و یه نگاه چشمی میکنه ‌البته با دستکش و تمام‌

یه نامه مینویسه . دوتا عکس سه در چهار میخواد که میزنه به برگه 

دوتا برگه میده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
هزینه شو نمیدونم الان مراحلی نداره . میری مطب یه ماما و میگی برا چی اومدی بعد تو اتاق معاینه فقط خود ...

من رفتم ماما گفت انجام نمیده دکتر زنان هم نداد گفت باید بری پزشکی قانونی

البته رفتم درمانگاه تامین اجتماعی شاید برا این بوده