پدر و مادرم اصلا مسافرت نمیرن پدرم اهل مسافرت نیست مادرمم مجبوره خونه بمونه منم ازدواج کردم شوهرم اهل مسافرت و گشت و گذاره البته با خانوادش منم میرم ولی رفتنی عذاب وجدان میگیرم ناراحت میشم که چرا مامانم نشسته خونه من دارم کیف میکنم یه خواهرم دارم سنش زیاد بود دوساله ازدواج کرده بابام صد برابر بهتر از شوهرشه غصه اشونو بدجوری میخورم😭😭😭😭
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
مادرشو با خانواده شوهرش ببره🙄🙄میگه با اونا میرن سفر همیشه
اره جاریه من خواهر و مادرش ۲۴ساعت خونشن و توی تفریح و سفر هم بلا استثنا هستن.جاریم با مادرشوهرم تو ی خونه هستن دختر خواهرشه کلا همش اونجا پلاسن منم قطع ارتباط کردم راحتم بزار خوش باشن مادرشوهرم حققققشه
اس اونا هم جوون تر بودن حسابی تفریح کردن ...مثل پدر مادر من ..الان زیاد حوصله بیرون رفتن ندارن و خونه موندن تلویزیون نگاه کردن رو ترجیح میدن ..غصه نخور
منم ۴۱ مجردم هیچ جا بجز سرکار نمیرم ولی خیلی غصه میخورم اون تایمی که من سرکارم مامانم تنهاست. بابام ...
خواهرم مجرد بود بهتر بود به خدا همش هرجا میرفتیم با ما میومد همش خونه من بود با هم میرفتیم بیرون شوهر عنترش الان نمیزاره خدا تاوان بدی بده ایشاله به شوهرش
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
وای وای وای که با پوست و استخوان درکت میکنم ،شاید باورت نشه ولی من هر بار یخچالم و فریزرم رو باز میکنم غصه خواهرم و مامانممو میخوردم بابام فوت شده و خواهرم هم جدا شده،اقد غصه خوردم تو این ده سال که حالا شدم یه افسرده و دل مرده و حال اونا الان بهتر از منه،از هیچبم لذت نبردم از هیچیا،جوری شده بود که زندگی شوهر و دخترم به خاطر افسردگیم خراب شده بود رفتم مشاور و بهم گفت بنظرت میتونی براشون کاری کنی ،دیدم نه واقعا جز کمک های کوچکی هیچ کاری نمیتونم بکنم ،حتی من از شوهرمم تعریف نمیکردم که ی موقع اونا دلشون نسوزه ،واقعا که دیوونه شده بودم رفتم مشاوره الان بهترم ،پذیرفتم اول خانواده کوچیک خودمو دریابم بعد مادر و خواهر