2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمت زیر نماد ماه و ستاره است  یعنی دلت روشنه ولی گاهی دلواپسی زیاد می‌کنی از لحاظ انرژی توی سال‌های اخیر انگار یک مانع یا تأخیر توی مسیر ازدواجت بوده شاید به‌خاطر تردید خودت یا شرایطی که کامل نبوده

تا دو سال آینده یه تغییر خیلی مهم داری که مسیر ازدواجت رو باز می‌کنه. این اتفاق بیشتر از طریق یک آشنا یا مهمانی یا جمع دوستانه پیش میاد  یعنی یه آشنایی قدیمی دوباره گرم میشی یا یه آشنا واسته میشه

طرف مقابلن آدم آرام و باثباتیه از لحاظ مالی متوسط رو به خوبه ولی مهم‌تر از پول اینه که آرامش و امنیت میاره برای تو چون تو آدمی که از بی‌ثباتی فراری

از نیمه دوم امسال یک تغییر مثبت توی زندگی احساسی‌ت میفته  مخصوصا پاییز. یه خواستگار جدی پیدا می‌شه یا خبر خوبی می‌گیری بهمن‌ماه برات خیلی مهمه چون در واقع انرژی تولدت دوباره همه‌چیز رو شارژ می‌کنه.توباید حواست باشه که شک و دودلی رو زیاد نکنی  انگار یکی از مانع‌های اصلیت اینه که هی با خودت می‌گی نکنه اشتباه باشه یا با کوچک‌ترین مصعله ای عقب می‌کشی  اگه این دیوار ذهنی رو بشکنه خیلی زودتر به آرامش میرسیب.به‌جز ازدواج از نظر مالی و شغلی هم اوضات بهتر می‌شه یک جابه‌جایی یا تغییر محیط کاری برات میاد که درآمد و آزادی عمل بیشتری میاره. ممکنه حتی بعد از ازدواج شغل جدیدی راه بندازی یا با همسرت کاری رو شریک بشی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

تودر ظاهر شاید محکم باشی و آدم‌ها فکر کنن راحت نمی‌شکنی ولی از درون دلش زود می‌لرزه. حرف یه آدم نزدیک یا نگاه یه آدم خاص می‌تونه ساعت‌ها ذهنش رو درگیر کنه.خیلی چیزها رو می‌فهمهی حتی وقتی چیزی نمی‌گه از اون آدم‌هایی‌ هسی که همه جزبیات رو می‌بینی و برای همین توقعت از خودت و دیگران بالاست. اگه کسی رو انتخاب کنی باید کامل باشه  همین باعث می‌شه توی ازدواج تخیر داشته باشی چون سخت بله میگی تو.مهربون و وفاداری

از لحاظ قلبی خیلی باوفای اگه کسی رو بخوادی همه‌چیزش رو برایش خرج می‌کنی  انرژی وقت حتی آرامشت . همین موضوع گاهی دردسر هم درست می‌کنه چون سواستفاده‌گرها جذبت میشن. گاهی زودرنج و لجبازی.وقتی چیزی ناراحتت کنه توی دلت نگه می‌داری ولی اگه بریزه بیرون قهر و لجبازییت بدجور اذیتت می‌کنه مخصوصا با آدمی که برات مهم باشه لج می‌کنی که اهمیت‌ش رو ثابت کنی. اهل رویا و خیال.خیلی وقت‌ها توی سکوت سناریو می‌سازی برای آینده  عاشق اینه که توی ذهنت تصویرسازی کنی شب‌ها قبل خواب یا وقتی تنها باشب ذهنت پر از داستان میشه همین تخیل قوی کمکت می‌کنه آدم خلاقی باشی.

بزرگ‌ترین نیازت آرامشه از آدم‌های پرتنش و بی‌برنامه فراری هسی. توی زندگی مشترک دنبال ثبات نه هیجان کاذب.دوست داری یک همدم داشته باشه که حس کنه کنارش امنه.یه جور کاریزما داری که وقتی وارد جمع می‌شه همه می‌فهمن یه چیزی توی نگاه یا رفتار تو فرق داره  شاید اول ساکت باشی ولی کم‌کم همه رو جذب می‌کنب.

.تویه دختر قوی و حساسی  عاشق آرامش نکته‌سنج کمی درونگرا ولی با قلبی بزرگ. بزرگ‌ترین مانعت خودت  و شک‌های ذهنیته . وقتی تسمیم بگیری چیزی رو بخوای دنیا رو تکون میدی تا بهش برسی..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

تو چهره‌ای داری که ترکیبی از معصومیت و جذابیته  چشمات معمولا درشت یا گیران  با رنگ قهوه‌ای روشن یا تیره که نگاهت آدم رو جذب میکنه.موهات یا لخت و نرم یا کمی حالت‌داره و معمولا پرپشته با رنگی بین خرمایی تا مشکی پوستت روشن یا گندمی روشنه که توی آفتاب زود برنزه میشه اما دوبارهه به رنگ اصلیش برمی‌گرده. هیکلت متوسط و خوش‌تراشه نه خیلی ریزه و نه خیلی درشت. لبخندت قشنگ و دندون‌هات معمولا مرتب و جذابه وقتی می‌خندی یا نیم‌خنده داری  همه‌ی نگاه‌ها به سمتت کشیده میشح

خواهش میکنم عزیزم

چیز هایی که در مورد شخصیتم کفته شد کاملا درست بود 

و یه سوال اینکه گفت تو پاییز یه تغییر مثبت در زندگی احساسیم اتفاق می افته منظور اینه از سمت کسی پیشنهادی میاد ؟

چیز هایی که در مورد شخصیتم کفته شد کاملا درست بود و یه سوال اینکه گفت تو پاییز یه تغییر مثبت در زندگ ...

احساسی از هر نظر عشق خانواده دوست یا پارتنر میتونه باشه