2777
2789
تو فقط اعصابتو آروم کن اینا بیشتر اط عصبی بودن معده و رودسمن هر وقت آرومم گوارشم در آرامشه وفتب استر ...

اره درسته حرفت اعصاب بایداروم‌باشه، ولی اخه من تازگیا شکمم روده هام یه وضعی میشن که نگم. مخصوصا ازعصربه بعد

چه قرص بخورم حداقل نفخ لعنتی بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته حرفت اعصاب بایداروم‌باشه، ولی اخه من تازگیا شکمم روده هام یه وضعی میشن که نگم. مخصوصا ازعص ...

من چن تا قرص مختلف بخاطر نفخ لعنتی خوردم هیچکدوم خوبم نکرد حبوبات اینارو کم بخور خیار خیار سعی کن نخوری برنج کم بخور

یبوستتو درمان کنی کمتر میشه روزی دوبار باید دفع داشته باشی وقتی دفع نرمال میشه شکم صافه وقتی نیست شکم یکم میاد جلو واویلا

من شبا موقع خواب اذیتم میکنه مخصوصا قبل اینکه پریود شم کنترلشم از دستم خارج میشه هی😭😭😂

کناره ها داره خیلی عمیق نیست

بعد ی وقتی نگاه کن ببین همین کناره سفید نمیزنه 

من همین مشکل داشتم سنگ لوزه داشتم دهنم بو میداد فکر میکردم از معدمه اندوسکوپی رفتم دارو برا معده خوردم خوب نشدم هر دکتری هم میرفتم نمیفهمید سنگ لوزه دارم🙁تا چند ماه پیش رفتم دکتر داخلی مشکلم ک گفتم فهمید سنگ لوزه هست و باید عمل بشم