2777
2789
عنوان

مامانا کیا بعد زایمان میل جنسیشون کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 44 پست

من خودم متاسفانه همیشه خدا هات بودم و هستم ولی بعد زایمان بی حس شدم نمیدونم چقدر طول کشید دوباره حسم برگشت ولی خودبخود برگشت.یا شاید دکترم دارو داد یادم نیس.منم عین تو بودم دلم میخواس همش با شوهرم باشم ولی اصلا حس نداشتم د لذت نمیکردم.خیلی حس بدی بود

عزیزم شما مصرف نکن چون شیر میدیدکتر توی دارو خونه تاکید کرد اگر شیر میدی نخورببین قبلش یکماه دوماه ر ...

وای چ خوووب

اسم قرصو نحوه مصرفش بگو ک دخترمو از شیر گرفتم بخرم

من قبل بارداری هم دیر تحریک میشدم ولی خب میشدم

الان اصلااااا

باورت نمیشه بعد زایمان شاید فقط یکبار ارضا شدم.... انقدبیحسم ک شوهرم هم خسته میشه

فقط بزور ژلو لوبریکانتو اینا میتونیم کاری کنیم

خودم خشک خشک

شمام اینجوربودی؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم متاسفانه همیشه خدا هات بودم و هستم ولی بعد زایمان بی حس شدم نمیدونم چقدر طول کشید دوباره حسم ...

اره دقیقااااااا

منم اینجورم

تو طول روز همش ب رابطه فک میکنم

اون تایم ک میشه بیحسم وخشککککک

همش فکرم درگیر همین چرا بیحسمو فلانهرچیم تلاش میکنم تلقین میکنمو اینافایده نداره

پس دیگه همین خودت رو تقویت کن برای منم پیش اومده یه مدت بیحس بشم دیگه بعضی وقتها زورکی انجامش میدم اون وسطا حسش پیدا میشه 😶

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره دقیقااااااامنم اینجورمتو طول روز همش ب رابطه فک میکنماون تایم ک میشه بیحسم وخشککککک

آهان یعنی درطول روز ولع داری و بعد موقع رابطه سردی؟!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای چ خوووباسم قرصو نحوه مصرفش بگو ک دخترمو از شیر گرفتم بخرممن قبل بارداری هم دیر تحریک میشدم ولی خ ...

بدنت کم آبه بخاطر شیر دهی. سعی کن آب و چای و مایعات بیشتر استفاده کنی.یه مقدار هم حالت روانی داره برات چون یه مدت اینطور بودی شاید زمان رابطه استرس میگیری و مشکل پیش میاد

اره دیگ انگار برام جاافتاده که دیگ نمیشه و نمیتونم واینا

خب یه مدت بیخیال باید باشی همین مایعاتم بیشتر مصرف کن درست میشه کم کم

وای چ خوووباسم قرصو نحوه مصرفش بگو ک دخترمو از شیر گرفتم بخرممن قبل بارداری هم دیر تحریک میشدم ولی خ ...

گفتم ک جنسینگ 

گفت روزی دوبار

بی عوارضه و همچنین

کمک به سلامت سیستم ایمنی بدن

کمک به حفظ سلامت استخوان و مفاصل

کمک به بهبود انرژی و کاهش خستگی

افزایش میل جنسی در مردان و زنان

هر قرص حاوی 500 میلی گرم جینسینگ کره ای 6 ساله

تامین مواد مغذی و مورد نیاز بدن

کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن

کمک به بهبود عملکرد ذهنی

اینا رو تو نت زده بود و دکتر داروخونه هم گفت اینا رو

نه اینجوری نیستم

و ژل لوبریکانت هم استفاده نمیکنم چون دوتا زایمان پشت سرهم داشتم کاندوم استفاده میکنم اون ژل باعث میشه ک کاندوم پاره بشه

منم میترسم استفاده نمیکنم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

اره دقیقا

آهان خب برای منم اینطوری پیش اومده از بس بهش فکر می‌کنی وقتی بهش میرسی دیگه لذتی ندارد در طول روز حواس خودت رو پرت کن و بهش فکر نکن ان شاالله درست میشه