2777
2789
عنوان

مامانا کیا بعد زایمان میل جنسیشون کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 44 پست
شمام اینجوربودی!؟؟ من در طول روز و کلا... همش دلم رابطع میخوادولی اون تایم اصلا تحریک نمیشم... انگار ...

من کلا بدم میومد در همه حال

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
خیلی اذیت میشم

نگران نباش دو ماه اول برا همه هس تقریبا بعد کم کم خودش برمیگرده.حساس نباش.دکتر من می‌گفت خدا عمدا بدن زن رو اینجوری میکنه که به بچه اش برسه .بعد چن ماه خود به خود بهتر میشی.اگه نشدی گرمی بخور مثل زعفران و هل و گل سرخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قرصی؟؟

جنسینگ

بهترینه یک ورق خریدم ۲۰۰‌تومن

توی پاکتش۵ تا داره گفت میشه ۹۰۰ 

من امتحانی ک ورق گرفتم اگ خوب بود برم بخرم کامل شو نتیجه دیدم واقعا خوبع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

الان 18ماه گذشته از زایمانم

بنظرم بدنت ضعیفه گرمیجات بخور و خودت رو تقویت کن درست میشه به رابطه هم فکر کن. بیشتر میشه میلت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جنسینگبهترینه یک ورق خریدم ۲۰۰‌تومنتوی پاکتش۵ تا داره گفت میشه ۹۰۰ من امتحانی ک ورق گرفتم اگ خوب بود ...

یکم میشه بیشتراز تاثیرش بگو

چطوربودی الان چطوری

من دکتر بهم کپسول داد... اتفاقاتو ترکیباتش جنسینگم هس

پلی چون شیرمیدم تو نت نوشته بود منع داره

نخوردمش

گذاشتم بعد عید ک دخترم از شیرمیگیرم بخورم

نمیدونم والاگرمی هم میخورم مدامروزی یک استکان دمنوش زنجبیل و هل و دارچین

بعضی وقتها اینطوری میشه آدم. با همسرت مشکلی نداری دلخوری چیزی؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یکم میشه بیشتراز تاثیرش بگوچطوربودی الان چطوریمن دکتر بهم کپسول داد... اتفاقاتو ترکیباتش جنسینگم هسپ ...

عزیزم شما مصرف نکن چون شیر میدی

دکتر توی دارو خونه تاکید کرد اگر شیر میدی نخور

ببین قبلش یکماه دوماه رد میشد من میل نداشتم

شوهرم میومد سمتم اما واقعا در توانم نبود باهاش همکاری کنم

اونم سرد شد به مامانم گفتم

گفت آفرین همین کارو ادامه بده تا بره رو یکی دیگه خودشو خالی کنه حقیقتش ترسیدم

آنقدر تحقیق کردم ک بی عوارض باشع و مشکلی نداشته باشه این قرص رو خریدم

خداییش الان خیلی بهترم منی ک دوماه بود رابطه نداشتم مشکلی نداشتم

آلان برای یک رابطه له له میزنم تو یک هفته دوبار شایدم سه بار رابطه داریم 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

نه اصلا

استرس بخاطر بچه یا شرایط یا هرچی؟!درگیری فکری؟!