2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت رو ول کن بچت خیلی واجب تر از کاره اگر شرایطش رو نداشتی نباید یه فرشته رو میوردی به این دنیا. بچت هیچ موقع سنش نمیشه 1 سال و دوسال و اگر مشکلی در جسم و روحش پیش بیاد مقصر شمایی که حاضر نشدی به خاطره بچه ای که خودت آوردی از کارت بزنی . یاد بگیریم کار میکنیم تا زندگی کنیم نه زندگی کنیم که کار کنیم . بعدم عزیزم روزی دسته خداست و شوهر شما موظفه که خرج در بیاره باور کن با خونه نشستن شما کشتی به گل نخواهد نشست بشین با اعصاب آروم و درست بدونه فشار بچت رو بزرگ کن تا هم شرمندش نشی و هم خودت اینجور دچار تنش بشی . خدایی نکرده سر اون بچه اتفاقی بیاد مادر پرستار مهد همه میگن اگر بلد بودی و مهم بوود مینشستی بزرگش میکردی  دیگه ؟ درسته؟

میگه صبحا کارهست باید برم

خب نمیشه که عزیزمن بهرحال باید سختی رو تحمل کنین حالا مادرتون بخاطر دل مهربونش میاد شما مراعاتشونو بکنید والا خیلی سخته بچه کوچیک من الان سی ساله هستم زانو و دستام درد میکنه هی بچه هامو بغل میکنم بشور ببر بیار