2777
2789

دندونم پوسیده خیلی اذیتم میکنه بیماری خودایمنی دارم نمیتونم زیاد مسکن بخورم میخام برم درستش کنم ولی راستش پول مطب خصوصی ندارم بنظرتون برم بیمارستان نیمه دولتی خوبه؟دندونمو خراب نمیکنن

دولتی نمیرم که بدن دست دانشجو

درحال حاضر تا برم دکتر درمان خانگی چی سراغ دارین

آب نمک،زاج امتحان کردم موقتی خوب میشه یه ساعت بعد باز دردمیگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه دولتی یه سال بعد میشکنه

وای نگو جدی میگی؟خصوصی زیاد میشه هزینش تاحالا واسه پوسیدگی وترمیم نرفتم فقط یبار تو بچگی رفتم دندون کشیدم

ازهزینه هاخبرندارم

وای نگو جدی میگی؟خصوصی زیاد میشه هزینش تاحالا واسه پوسیدگی وترمیم نرفتم فقط یبار تو بچگی رفتم دندون ...

خصوصی عصب کشی حدود ۸ تومنه ته اش ولی قسطی هم درست میکنن در سه ماه 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

هیچ ربطی نداره دکتر خصوصیم ممکنه خراب کنه دندونتو

نمیدونم والا میترسم یه سال دیگه مجبوربشم بکشمش یاخودش بشکنه بنظرت برم همون نیمه دولتی؟بیمارستان بزرگ و مجهزیه

اگه دفترچه بیمه داشته باشه برای نیروهای مسلح فکر کنم بشه یک سومشاید حدودای 2تومن

شوهر یکی از خواهرام ارتشیه پارسال پر کرد شد ۸۰۰ تومن با بیمه نیرو مسلح 

که امسال دوباره شکست 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️