2777
2789

منو بکشه‌ کلی دادهوار کرد که چرا کارت هدیه منو از کیفم برداشتی ...خودش نمیدونست چقدر توشه من موجودی گرفتم گفتم ۱ بیشتر توش نبود انداختم جلوش. گفتم بخاطر ۱ تومن من و بچه ها رو داشتی سکته میدادی فقط میخواستم امتحانت کنم... وای عین سگ هار شده بود صورتش قرمز چشماش گشاد.. داشت میرفت وسایلو بشکنه بهش گفتم بچه ها رو عصبی نکن بیخیال شد.. ازش ترسیدم. چیکارکنم و چی بگم که رفتارشو تکرار نکنه باز؟؟ کلا ننش هم عصبی و شره.. داداشش هم یکیو زده زندان رفته خانوادگی روانی ان.. اما این مدلشو جلوی بچه ندیده بودم  وقتی گفتم میخواستم امتحانت کنم ساکت و اروم شد.. جدیدا کنترل گر و دیکتاتور شده و فکرمیکنه عقل کله و عین قدیما کارتاشو دستم زیاد نمیده... چی بگم باز تکرار نکنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خانواده ی بد هست 

روانشناس درستش می‌کنه که متاسفانه این قبیل افراد قبول نمیکنن برن روانشناس 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بنظرم نباید بی اجازه برمیداشتی

حالا بازم باید جلو بچه ها اون حرکاتو میکرد؟؟ بعدشم چرا. منم زنشم. کلا ۱۰۰ هزار تو کارتم بود. وقتی با مهربونی رفتم بهش گفتم کارتتو برداشتم یهو سگ شد

حالا بازم باید جلو بچه ها اون حرکاتو میکرد؟؟ بعدشم چرا. منم زنشم. کلا ۱۰۰ هزار تو کارتم بود. وقتی با ...

بنظرم ربطی نداره، منم باشم ناراحت میشم ، من بدون اجازه دست به وسایل شوهرم نمی‌زنم قبلش حتما میگم مگه یه مورد اورژانسی پیش بیاد

شوهرت حق داشت من باشم ظرف هم میشکنم تا درس عبرت بشه بعدنا دست به جیبم نکنه اینکارت نهایت بی احترامی ...

جیب من و شوهرم یکیه.. زندگی مشترکه ها... چرا باید اجازه بگیرم. بارها از کیف پول من وقتی خواب بودم پول برداشته 

جیب من و شوهرم یکیه.. زندگی مشترکه ها... چرا باید اجازه بگیرم. بارها از کیف پول من وقتی خواب بودم پو ...

والا چیبگم خب کار اون هم اشتباه بود کلا کاراتون عجیبه!! من خودم تا ب حال پنجاه هزار تومن هم از جیب شوهرم برنداشتم تااعتمادش نسبت به من سلب نشه اونم همینطور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40