2777
2789

من خانوادم اخلاقاشون یکم تو مخه خودم میدونم ولی وقتی میری خونشون جون قربونت میکنن بعضی کاراشون تو مخه

قرار بود عید هیچ جا نریم بعد شوهرم یهو تصمیم گرفت گفت بریم شهرستان شما یک دوشب بمونیم انقدر من خوشحال شدم

اخه ۹ماه باردار بودم بعدشم زایمان کردم جایی نرفتیم یه مشهدم رفتیم با خانواده اون بودیم

الان امروز میگه شهرستان شمام نمیریم حوصله ندارم برم عید دیدنی

من شده از بعضی از فامیلاش خوشمم نمیاد ولی بخاطر این میرم کلی میگم میخندم میدونم بهش خوش میگذره

ولی اون میگه من تصمیم میگیرم باید چیکار کنیم

منم بخاطر اینکع دعوا نشه هیچی نمیگم چون میدونم اصرار کنم بریم اونجا همش غر میزنه

مثل من بی سرزبون نباشید حرفتون و تو زندگی مشترک بزنید من همش نرس از دست دادن و دعوا دارم هیچی نمیگم

میگه بیا بریم یه شهر دیگه هتل بگیریم ولی خانوادشم ببریم

خیلی بهم ریختم مامانم اینام همش میگن بیاید دور هم باشیم

بگو تو برو با خانواده خودت .

منم با خانواده خودم .

منم انسانم و حق  دارم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همشون خودخواه زورگو و بدردنخور هستن

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

اصلا همچین چیزی قفله نمیذاره

ایندفعه تو بلایی سرش بیار که پشیمون شه . غر بزن . ایراد بگیر بهونه بیار . دست به سیاه سفید نزن . بگو مهمونم  خانوادت جلوم خم و راست شن و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ایندفعه تو بلایی سرش بیار که پشیمون شه . غر بزن . ایراد بگیر بهونه بیار . دست به سیاه سفید نزن . بگو ...

اگه نریم شهرستان که خونه مامانشم نمیرم فقط میرم عیددیدنی و‌میام عمرا بذارم بچه رو‌ببینن

خودتو اذيت نكن برو حالشو ببر مهم خودتي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .