اینستا داشتم ی عالمه دنبال کننده همه رو حذف کرد حسابمو خصوصی کرد فقط خودشو چند تا چیزای چرت رو گذاشت اخرم پاک کرد😐😐😐بعد روبیکا باز دیروز رفته بودم داخلش تموم دنبال کننده هام شونده هامو پاک کرده😐😐 انگار میخوان منو بخورن... بماند ک نمیزاره جایی تنهایی برم حتی با اینک سه تا بچه دارم یکی هم باردارم 😢😢نمیدونم تا کی میخواد این حساسیتو داشته باشه روم...
کلافم کرده
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ ربطی داره عزیزم کار دیگ ک نمیکنه خیلی هم دوستم داره این یه نوع حساسیته
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
با ۲۴ سال سن چطوری سه تا بچه داری یکی هم بارداری؟ادم شکاک درست نمیشه فقط باید باهاش ساخت
باورش سخته عزیزم یا من دارم دروغ میگم؟