2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بی حیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2210 بازدید | 105 پست

من بودم جرش میدادم

بی‌حیا هفت جد و آباشه

میگفتی خودت لال بودی جواب ندادی گراز

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بابای منم اینجوریه که وقتی مثلا یه تعمیرکار یا مرد غریبه میاد خونمون

میگه برید یه اتاق دیگه، وایستید تا بره

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

اتفاقاشوهرت زورش اومده که توازش دفاع کردی 

بی لیاقت😐بایدهمونجا میزدی ب سلیطه بازی ازخودش شرترمیشدی میفهمید درست رفتارکنه

تواشتباهی نداری شوهرت بچه است هنوز انگار 

اصلاباهاش حرف نزن 

از اینکه خودش جسارت دفاع کردن از خودشو نداشته زورش اومده... میگفتی همون بهتر حرف نزنم هرکی خواست بهت زور بگه میرفتی بیرون تا اون آقا راهشو بره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

این چیزا رو میبینم از شوهر کردن میترسم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

حق با شماست ! چرا زن نباید در موقعیتهای اجتماعی حرف بزنه ؟! البته مردا خوششون نمی آد تا خودشون هستن زن جواب غریبه رو بده ولی می تونست خیلی آروم بگه می ذاشتی خودم جوابشو می دادم تو چرا گفتی، ولی این نحوه رفتار که بگه بی حیایی و اینا درست نیست