2777
2789
مننون از نظرتون اتفاقا این نطر شما خیلی به من کمک کننده هست دوست دارم چیزایی که میتونم رو براش انجام ...

چرا باید چیزایی رو که میتونین براش انجام بدین !!؟؟؟

شما چیزایی که نمیتونه و در سطح سنش نیست رو باید کمک کنید 

به نشریه های زرد.  حرف های بچه دبیرستانی های اینجا گوش ندید که میگن پدر و مادر دنیا اوردن وظیفشونه و همش طلبکارن 

اینا هنوز بی تجربه ان  جامعه اینا بدجور  رو با تجربه میکنه

شما قبل از اینکه هر کاری براش انجام بدید بهش یاد بدید هر کاری در سطح سنش هست انجام بده استقلال پیدا کنه . و متکی به خودش باشه . این بهترین کاری هست که به بچتون یاد بدید 

مثلا پسرم رو رهنمایی اشپزی یاد دادم . قرار نیست وابسته من یا یک زن باشه 

به دخترم چهارم می گفتم باید با اچار و پیچ گوشتی یاد بگیری کار کنی . اشغالی دم در ببری . نه که چون برادر بزرگ داری سراغشون نری 

اسقلال بهترین هدیه هست

نزار دیر بشه.. بچه پر توقع بار اوردی.. چشم گفتن هم کار درستی نیست.. قرار نیست هرچه بخاد زود فراهم بش ...

قبلنم بهش گفتم وقتایی که میبینم سو استفاده میکنی منم ساپورت دادن دو کم میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید چیزایی رو که میتونین براش انجام بدین !!؟؟؟شما چیزایی که نمیتونه و در سطح سنش نیست رو باید ک ...

ممنون از راهنماییتون همینطوره 

هروقت خوش اخلاق باشه گوش میده اما گاهی مثل دیشب همه چی بهم ریخته است 

امان از شیفت ظهری که وقتی ظهری هم هست بدتر میشه این اخلاقا چون خسته هست

اخه میبینم اینجا نوجونا میان میگن مادرمون هیچی واسمون نکرد دلم نمیخواد بچم اینطور باشه ولی انگار هر ...

کسی که اینجا اینو میگه یه بچه لوس و خودخ اه هست که دقیقا توقع داره خانواده کار و زندگی و رو ول کنن ناز اینو بکشن 

یا پدر کلیه اش رو بفروشه و توقعات اینو براورده کنه 

چون با خواست اونا دنیا اومده 

هر کاری کرد هر روابطی داشت اگر بگن بالا چشمت ابروست ازشون متنفره 

اینا رو باید 

ده پانزده سال دیگه که جامعه تربیت کرد دید چقدر سرخورده هستن 

۶سال اختلاف سنی دارن .یعنی بخاطر اینه؟

بعضی وقتا حسادت میکنن نمیدونم چطور برخورد کردید

ولی رفتار قاطعانههمراه با محبت و احترام خیلی به بچه ها جواب میده تا اینکه هر چی میگه گوش کنی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
ممنون از راهنماییتون همینطوره هروقت خوش اخلاق باشه گوش میده اما گاهی مثل دیشب همه چی بهم ریخته است ا ...

خوب اجازه بده گریه کنه خوش اخلاق شه 

نمیگم هیچ وقت نازش رو نکشید چون یه دختر باید نازش کشیده شه 

در مواردی که قانون خونه هست بزارید بدونه باید پایبند باشه 

ولی گاهی نازش رو بکشید موقع گریه بغلش کنید و حرف نزنید خودش گریه و غرش تموم میشه 

عزیزم خیلی تربیت بجه ها سخته همیشه میگن هر چی خواستن نباید سریع براشون فراهم کنید 

حتی اگه گریه کنه و زجه بزنه اهمیت ندید 

بگید نیست 

شرایطش نیست 

باید بفهمه گاهی خواسته هاش زمان بر هست و هر جیزی قرار نیست همون لحظه براش فراهم بشه 

تا دیر نشده رویه را تغییر بدید 

با یک روانشناس کودک مشورت کنید توی این سن چکار کنید 

از کودکی باید قانون میذاشتید که فقط حق خرید یک چیز را داره 

یا قبلش بگید فقط قصدمون قدم زدنه و خریدهای ضروری خونه  

و آخر خرید برای اینکه صبوری کرده یه جیز کوجیک براش بخرید 

شعار نمیدم 

بچه های خودم را همینجوری تربیت کردم 

مول هم داشتم میگفتم الان کارهای ضروری تر هست 

هر چقدر بزرگتر بشن توقعات بیشتر و بی احترامی نیکنند از کودکی باید تدبیر کرد 

الانم دیر نشده 

حتما مشاوره برید 

و پس انداز کردن یادش بدید 

الان عید بهونه ی خوبیه پولهاش را تا آخر عید خرج نکنه قلک بریزه و بعد عید ببریدش بازار بگید چیزی که دوست داره بخره 

پول توجیبی بگیره بریزه قلک و با پول‌های خودش خرید کردن یادش بدید 

باید یاد بگیره پس انداز کنه 

اولویت بده به خریدهاش و ضروری تر ها را بخره 

و حتما وقتی بی احترامی میکنه تنبیه کنید چیزی که دوست داره ازش بکیرید و بگید چون بی احترامی کردی این تبیه توست 

از این مسائل ساده نگذرید 

پدر و نادر خوب بودن به تربیت درست هست نه اینکه بجه هر جی خواست بریزیم دست و پاش 

باید یاد بگیره مادر الان خسته هست و نیاز به استراحت داره 

چرا باید چیزایی رو که میتونین براش انجام بدین !!؟؟؟شما چیزایی که نمیتونه و در سطح سنش نیست رو باید ک ...

خاله ام وشوهرش  هم پسرخالمو خیلی لوس بار اوردن فک کن از پس خودش برنمیاد الان۲۳سالشه عاجزه نمیتونه یه تخم مرغ بپزه بخوره زنگ میزنه وسط مهمونی به مامانش زودباش بیا شام درست کن برام😐😐

یا عارش میومد کار کنه به باباش هر چی از دهنش درمیاد میگه که چرا پولدار نیستی من راحت زندگی کنم🤦😐😐در این حد فکرشو بکن بی عرضه به تمام معنا

خوب اجازه بده گریه کنه خوش اخلاق شه نمیگم هیچ وقت نازش رو نکشید چون یه دختر باید نازش کشیده شه در مو ...

گریه اش از بیرون باشه یا مشکلی غیره باشه حق با شماست 

ولی وقتی با ما بد خلقی میکنه و گریه مظلوم نمایی 

یا از سر چیز الکی قهر میکنه تو اتاقش میره واقعا حقش نیس نازشو بکشم به نظرم بدتر میشه اینطوری

اخه میبینم اینجا نوجونا میان میگن مادرمون هیچی واسمون نکرد دلم نمیخواد بچم اینطور باشه ولی انگار هر ...

ببین به آدم هر چقدر خدمات بدن بازم بیشتر میخواد اونم آدمه و جدا از بچه بودنش، این خصلت داره. در حد معقول باید خواسته هاشو بهش بدی و یکم صبر کنه.

هم توت فرنگی خواست هم یه میوه دیگه بگو عزیزم الان میتونی یکیشو انتخاب کنی. و سر حرفت هم بمونی.

یا بازار یا شهر بازی.

یا الان میخوایم خرید کنیم. آخر هفته میریم شهربازی. 

اینجوری نیست که تا آخر عمر بخوای محرومش کنی. فقط باید صبر کنه.

یا اول وقت از مدرسه اومد یه استراحت کرد بگی برای تکالیفت تا شب برنامه ریزی کن. و اگه تا آخر هفته برنامه ریزیت‌ خوب پیش رفت آخر هفته میریم اون یکی میوه ای که دوست داشتی می‌خریم.

اگه بچه همه چیزش فراهم باشه، به محض اینکه یه چیز نبود، بیچارت میکنه و میگه کم گذاشتی. 

مهربان باشیم   
خاله ام وشوهرش هم پسرخالمو خیلی لوس بار اوردن فک کن از پس خودش برنمیاد الان۲۳سالشه عاجزه نمیتونه یه ...

اره داریم ماهم تو فامیل 

مسره هیجی نمیکنه درسم نمیخونه بعد به باباش میگه چرا پول نداری منو بفرستی خارج تو والد خوبی نیستی پدر دوستم خوبه و...

ببین به آدم هر چقدر خدمات بدن بازم بیشتر میخواد اونم آدمه و جدا از بچه بودنش، این خصلت داره. در حد م ...

خوب اره دیگه از اون قسمت که گفتیمش بازار کنسله بخاطر اینکه رفتیم شهر بازی بدخلق شد یواش یواش 

و تازه بعدشم خوراکی گرفتیم اما هنوز قبلی تو ذهنش بود 

و اینا ادامه پیدا کرد تا اخر شب 

اره داریم ماهم تو فامیل مسره هیجی نمیکنه درسم نمیخونه بعد به باباش میگه چرا پول نداری منو بفرستی خار ...

دقیقا اینم همونجوره  کوچیکم نیست ۲۳ـ۲۴سالشه 

نتیجه تربیت نادرست 

یادمه خالم و شوهرش چقدر لوسش میکردن انگار فقط اینا بچه دارن تو دنیا الان بزرگ شده میرینه بهشون 

من کلاس اول ابتدایی بودم با دوچرخه ام میرفتم خریدا خونه رو میکردم سبزی میخریدم،سوپر مارکت میرفتم،نونوایی میرفتم 

الان اون سر دنیا هم برم میتونم از پس خودم بر بیام 

دو سال شهر دیگه موندم خوابگاه خرید گوشت و برنج و غذا پختن همشو انجام میدادم تازه کارا بیمه پدرمو هم انجام میدادم 

ولی یه پسر که میبینم انقدر بی دست و پا و عاجز واقعا بدم میاد

نه عزیزم خیلی فرقه بینش اونایی که میان میگن واقعا در حق شون کم لطفی شده ولی خب این‌کار شما باعث میشه ...

اره همینو میکنم 

ولی خیلی دخترم اصرار نیکنه واسه خواسته هاش 

واقعا کلافه میکنه ادمو 

خیلی جاها هم گفتیم بهش نه 

ولی وقتی یه چیزی رفت تو مخش درنمیاد یا با اجابت شدن یا با گریه