2777
2789
من بچه ندارم اما یه مفهومی هست به اسم "مادر به اندازه کافی خوب"بچه باید کم کم یاد بگیره نه بشنوه. صب ...

بله و از کوچیکی تقریبا همچین اخلاقی داشت هروقت بهش ساپورت میدیم راضی شدنی نیست تازه بدترم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ده ساله دیگه وقت بهونه گیریش نیست مثلا برنامه شما بازار رفتن بوده نباید به حرف اون میرفتی شهر بازی، میگفتی یه روز سرفرصت برنامه ریزی میکنم میریم شهربازی. حس میکنم این کوتاه اومدن فقط بچه هارو پررو میکنه. نیاز نیست هر چی میبینه و میخاد براش بخری، من الان پسرم سه سال و نیمه تا چند وقت پیش هر چی اسباب بازی میدید میخواست و براش میخریدم. ولی الان چند وقته متوجه میشه مثلا جایی میریم میگم فقط یه چیز میتونی انتخاب کنی مثلا ماشین میخوای یا شمشیر یکیشو میتونیم بگیریم. در مورد رفتار با خواهر کوچیکترشم باید بهتر مدیریت بشن این که میزنتش واقعا درست نیست باید باهاش برخورد بشه

شما مشکل خودتونین که قانون برا خونتون نیست

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

خونه ای که قانون نداشته باشه همین میشه!

کاری با میوه خریدن ندارم که اون خب عادیه

ولی گفت شهربازی میگفتی جمعه امروز روز خرید وبازاره!

یا نوشابه ماهی یکبار فقط خونه میخریم!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

پسر من ۹سالشه قشنگ باهاش صحبت میکنم کارهایی که براش کردمو یادش میارم اونم قبول میکنه و تشکر میکنه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

چقدر بد تربیتش کردی بسیار لوس و زیاده خواه رو تربیتش کار کن اگه بتونی چون ده سال اینجوری بزرگ شده

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دکتر هلاکویی میگه که صبز کردن رو به بچه هاتون یاد بدین وقتی هر چی میخواد فراهم میکنید براش صبر رو یاد نمیگیره چون شرطی شده براش 

مثلا برای رسیدن به اهدافشون خودشونو میزنن به در و دیوار یا دادو بیداد نباید توجه کرد که باشه باشه بیا بریم هر چی خواسی فراهم کنم برات

من با تمام احترامی که به مادر های خوب قائلمولی کاملا مخالف چشم گفتن به بچه هستمدرسته کع باید هواشون ...

اخه میبینم اینجا نوجونا  میان میگن مادرمون هیچی واسمون نکرد 

دلم نمیخواد بچم اینطور باشه 

ولی انگار هرجی بیشتر بهش میرسم بیشتر اینجور میشه 

به عنوان یه دهه هشتادی مادرم همیشه از بچگی ریز ریز بهم میگف کارای خونه رو انجام بدم اصلا باهام تعارف نداشت دیر انجام میدادم دمپایی اومده بود برام🤣🤣

دختری که آینده را دید💙🦋

بهتره وقتی از خونه میرید بیرون برنامه رو مشخص کنید و تحت هیچ شرایطی تغییر ندید

این خوب نیست بچه هر چی که بگه بگی چشم و این مادر نمیتونه یه مادر خوب باشه

بچه ها قوانین رو باید یاد بگیرن بهش بگید هر کاری داری بعد از ساعت استراحت شما باید بیاره تا انجام بدید

البته به نظرم بچه شما شاید بخاطر اینکه پشتش بچه اومده بهانه میگیره 

سعی کنید به بدخلقیاش توجه نکنید و رفتار درست و منطقی خودتون رو داشته باشید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
چقدر بد تربیتش کردی بسیار لوس و زیاده خواه رو تربیتش کار کن اگه بتونی چون ده سال اینجوری بزرگ شده

نه خوب همیشه که اینطور نبودم .دیدی که از اخر روز دیگه گداشتم سر پای خودش باشه اما باز ناراضیه 

قبلنم همینطور 

ای خدا کی قراره یاد بگیره

اخه میبینم اینجا نوجونا میان میگن مادرمون هیچی واسمون نکرد دلم نمیخواد بچم اینطور باشه ولی انگار هر ...

نه عزیزم خیلی فرقه بینش اونایی که میان میگن واقعا در حق شون کم لطفی شده 

ولی خب این‌کار شما باعث میشه بعدا بهتون بی احترامی کنع

سعی کنید کم کم بیشتر مقاومت کنی در مقابل خواسته هاش

برنامه رو تو خونه بچین جلوی خودش و بگو قرار این کارو انجام بدیم

که بین‌راه نظرتو عوض نکنی