2777
2789

دختر ۱۰ ستلم  سر افطار گفته نوشابه میخوام با اینکه ممنوعه تو خونه براش رفتیم خریدیم اومدیم 

بعد رفتیم بازار بهانه گرفته شهر بازی دیگه نرفتم بازار بردمش شهربازی 

بعد هی گفت بریم بازار چون تایم واسه شهر بازی رفته  گفتمش دیگه دیره واسه خرید خورد تو ذوقش 

رفتیم بازارچه تره بار چند تا چیز گرون دلش خواسته خریدیم و به کم هم راضی نمیشد مثل توتفرنگی و هرچی خواسته بهش گفتیم چشم 

بعد خسته از کارای خونه  و بیرون رفتن یکم کمرم رو  گذاشتم زمین خستگیم دربیاد میاد میگه برام چیپس درست کن

بهش میگم نمیتونم جون ندارم با بد اخلاقی میگه همش خسته ای همش دراز میکشی اصلا نمیخوام 

بعد تکالیفشو اورده میگه برام صورت سوالا رو بنویس میگمش وظیفه خودته باز بد اخلاقی کرد 

کاردستی مدرسشو اورده باز توقع داشت من براش چرخونه درست کنم هرچی راهنماییش میکردم هم گوشش بدهکار نبود و لج میکرد  

اخرش رفته تو اتاق گریه کرده هیچ بهم اهمیت نمیدی مامانای بقیه کمکشون میکنن و تو همش به فکر خودتی و ....

و این ما بین کلی با خواهر کوچیکشم دعوا کرده و اونو زده 

بچه های شماهم از این رفتارا دارن؟چیکار کنم باهاش ؟

لوسش کردی😀

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه ام اما

شما از اول درست تربیتش نکردین و الان دارین بخاطر تربیت نکردنش تنبیه میشین...

بنظرم بچه رو باید این شکلی بزرگ کرد که در برابر یک کار مثبت پاداش بگیره..

محبت افراطی و بی بهانه نتیجه اش پرتوقعی بچه میشه😊

چرا هرچی میگه پی حرفش میری 

بگو مگه توت فرنگی وهزار تا چیز برات نخریدم و شهربازی نبردمت تو بی چشم و رویی و مگه تو برای من چه کاری انجام میدی پرتوقع

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

رفتار بچه ها تو سن ۹ یا ده سالگی مثل دوران بلوغ میشه الان سعی کن تمرین کنی تا به سن بلوغ رسید بتونی مدیریت کنی 

خیلی کل کل نکن اگر بهونه گیری کرد با شوخی و حواسشون پرت کن وعده بده جایزه بده و... دوازده سالش بشه بسیاااار منطقی میشه فعلا تحمل کن

💙💙💙💙

من بچه ندارم اما یه مفهومی هست به اسم "مادر به اندازه کافی خوب"

بچه باید کم کم یاد بگیره نه بشنوه. صبر کنه برای خواستش یا حتی یه سری از خواسته هاش برآورده نشه. و این حجم از خواسته تو یه روز خیلی زیاده.

شاید بتونی از یه مشاور خوب یا کتاب و پادکست کمک بگیری چون ماها اینجا هر چی بگیم ناقص و شرایط شما رو نمیدونیم.

مهربان باشیم   
من خودم بچه ام اماشما از اول درست تربیتش نکردین و الان دارین بخاطر تربیت نکردنش تنبیه میشین...بنظرم ...

مننون از نظرتون اتفاقا این نطر شما خیلی به من کمک کننده هست 

دوست دارم چیزایی که میتونم رو براش انجام بدم اما توقع دارم درک کنه گاهی نمیشه همه جیز به میل اون باشه 

اما اینو درک نمیکنه 

و همیشه هم به همه خواسته هاش نمیرسه ولی به عنوان وظیفه خودم سعی میکنم همه چی براش فراهم باشه اما قدر نمیدونه

بگو من مشقام رو نوشتم مگه مامان من برام صورت سوال مینوشت؟ بنویس دستت تند بشه فردا تو دبیرستان تند تند جزوه میگن عقب نمونی خلاصه اهمیت نده یا بگو تو همون راه مدرسه صورت سوالاتو کپی کن اگه زورت میاد بنویسی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خوب فرقمون این هست کارایی که شما کردین رو ما نکردیم 

پدر و مادر باید  کم قانون بزارن  ولی بدون غر و نق و دعوا به همونا پایبند باشن 

گریه کنه . بلاخره که چی خونه گریه نکنه جامعه بدتر گریش رو در میاره 

بلاخره یه جا بدون غر زدن و سرش داد زدن . خواسته های بیجا رو براورده نکنید 

چند بار تکرار کنید براش جا میفته