2777
2789
عنوان

خانم های شاغل که بچه ندارید

235 بازدید | 26 پست

طبیعتا ما وقت بیشتری داریم چون فعلا بچه نداریم. دوست دارم بدونم چطور حال دلتون رو خوب می کنید و برا علایق خودتون تلاش می کنید؟ من یه کم ارتباطات اجتماعیم کمه و بیشتر درونگرام فکر می کردم ازدواج کنم با شوهرم دوتایی دیگه هیچ خلا و تنهایی حس نمی کنم اما ...

شوهرم دوستای خودش رو داره باهاشون بیرون میره و فکر می کنه همه چی فقط با رفیق و خانواده خوبه و تفریحات دونفره فقط مال اوایل ازدواجه! میگه با رفیقا و خانواده من خوب باش و صمیمی شو فکر می کنه از هرچی و هرکی اون خوشش میاد منم باید با همونا حال کنم. اما من نمیتونم دوست دارم یه دنیای جدید برا خودم بسازم منم دوست و اشناهای خودم و علایق خودم رو داشته باشم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

همش بعد کار مشغول خانه داریم افسرده شدم میخوام فکر کنم اصلا شوهرم نیست خودم برا حال خوب خودم تلاش کنم دیگه حرص نخورم. میخوام یه زن با برنامه و با هدف باشم و خودم برا خودم شبکه اجتماعی داشته باشم که انقدر بهم نگه تو با هیچکس نمی جوشی و مشکل توئه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مدام سرکاره فعلا اخر هفته ها میریم بیرون

بیشتر حالم با خودم خوبه میرم باشگاه، سینما، با دوستام وقت میگذرونم

البته من درونگرا نیستم 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

شما هم تو یه محیطی برو که دوست پیدا کنی

باشگاه، کلاس آموزشی و ... با دیگران در ارتباط باشی

که یه زمینه ای برای پیدا کردن دوست باشه

یا دوستیتو با دوستای قدیمیت زنده کنی

خاله ی من شاغله ولی بچه نداره

کیک پزی و شیرینی پزی تو خونه انجام میده

میگه هم دوسش دارم و لذتبخشه هم ممکنه پول به دستم

برسونه. شما هم میتونی یه چیزی که علاقه داری شروع کنی

خودتو سرگرم کنی. در کنارشم ارتباط با دیگران

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

راستش شوهرت باید میشناختی بعد ازدواج میکردیمن اخلاقم مثل شماست با دیگران دوس ندارم فقط دوتایی راحتم ...

به خدا اولش بهش گفتم من زیاد اهل دوست و مهمونی رفتن نیستم گفت نه منم زیاد نمیرم فقط گاهی منم گفتم خوب کمش که ایراد نداره بعد رنگ عوض کرد دوست داشت همش یا ما ور دل مادرش باشیم یا مامان باباش وردل ما باشن هرجا هم میریم با دوستانش بریم هروقتم خواست دوستانش بیان خونه ما. مسافرت میخوایم بریم میگه دوتایی بریم چیکار کنیم؟! زورش میاد پول و وقتش رو هدر بده برا تفریح دو نفره

همش بعد کار مشغول خانه داریم افسرده شدم میخوام فکر کنم اصلا شوهرم نیست خودم برا حال خوب خودم تلاش کن ...

طرز فکر همسرت اشتباهه.

اتفاقا زن و شوهر باید بهترین تفریحاتشون با همدیگه باشه.

اگر با گفت و گو مشکلتون حل نمیشه ، برید پیش یک مشاور زوج درمانگر خوب و ازش کمک بگیرید. 

باشگاه برو، اونجا می تونی دوستای جدید پیدا کنیکلاس هنری،موسیقی، رقص یا هرچی دوست داری.می تونی تو تور ...

باشگاه رفتم یه مدت اما اونجوری دوست پیدا نکردم که برم باهاشون بیرون و اینا کلا زودجوش نیستم مودبم اما صمیمی شدن برام سخته

همین اول مار فشار بیار درستش کن

اول کار نیست پنج ساله ازدواج کردم اول سعی کردم خودم رو تطبیق بدم دیدم نمیتونم و کارمون به دعوا و قهر کشید الانم دیگه بی خیال شدیم هردو ولی من تنهاتر از قبل شدم شوهرم تحت فشارم قرار داده و سردی می کنه چون میدونه آخرش تحملم تموم میشه اما من میخوام برا خودم یه دنیای جدید بسازم نه اینکه تن بدم به دنیای یکی دیگه برا اینکه تنها نباشم

اول کار نیست پنج ساله ازدواج کردم اول سعی کردم خودم رو تطبیق بدم دیدم نمیتونم و کارمون به دعوا و قهر ...

همون اول باید موتاه نمیومدی 

راستش تصمیم خودت بهتره 

برو با گروه های گردشگری دوست شو

برو بیرون تفریح