2777
2789
عنوان

خانم های شاغل که بچه ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
طرز فکر همسرت اشتباهه.اتفاقا زن و شوهر باید بهترین تفریحاتشون با همدیگه باشه.اگر با گفت و گو مشکلتون ...

به نظرت آدمی که فکر می کنه همه چی تمومه و ایراد فقط تو طرف مقابله حرف مشاور رو قبول می کنه؟ فقط در صورتی که مشاور تاییدش کنه به نظرش مشاور خوب و منطقیه وگرنه یه آدم غیرمنطقیه مثل من!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
به نظرت آدمی که فکر می کنه همه چی تمومه و ایراد فقط تو طرف مقابله حرف مشاور رو قبول می کنه؟ فقط در ص ...

شما به همسرت مستقیم نگو که تو ایراد داری و باید مشاوره بری. 

بهش بگو برای بهتر شدن روابطمون میخوام پیش مشاور بریم. 

مشاورها معمولا بلدن با زبان خودشون صحبت کنن و شاید بتونن همسرت رو متوجه اشتباهاتش کنن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده خودت برو بیرون یا با یکی از همکارات که باهاش راحت تری. نمیشه که باب میل شوهرت باشی با همو ...

با خانواده ام میرم اما خوب اونا هم گرفتاریای خودشون رو دارن همیشه نمیتونن همراهی کنن بیشتر من میرم خونه اشون. ایشون فکر می کنه من باید باب میلش باشم خوب منم رفیق داشتم می دونید که دوستی خانم ها بعد ازدواج کمرنگ تر میشه خیلیا اهل شهرای دیگه بودن.  الان شوهرم میگه تو خودت منزوی هستی از هیچکس خوشت نمیاد در حالی که من سبکم فرق می کنه با دوستان و خانواده اش

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اون مدام سرکاره فعلا اخر هفته ها میریم بیرونبیشتر حالم با خودم خوبه میرم باشگاه، سینما، با دوستام وق ...

خوش به حالت کاش منم دوست پیدا کردن برام راحت بود بعد دانشگاه دیگه نمیتونم دوست پیدا کنم

برو دنبال دوستای قدیمیت. دوستای زمان مدرسه و دانشگاه

الان بعد این همه سال به نظرت مثل قبل میشه؟ آدم انگار غریبه میشه دیگه

شما به همسرت مستقیم نگو که تو ایراد داری و باید مشاوره بری. بهش بگو برای بهتر شدن روابطمون میخوام پی ...

امیدوارم

با خانواده ام میرم اما خوب اونا هم گرفتاریای خودشون رو دارن همیشه نمیتونن همراهی کنن بیشتر من میرم خ ...

من هم یجورایی مثل شما هستم و نمیتونم با کسی زیاد صمیمی بشم. 

ببین چه کارهایی حالت رو خوب میکنه اثر مثبت داره؟ 

برای مثال

گاهی اوقات برو کتابخونه ،

تو فرهنگسراها کلاس هنری ثبت نام کن تا گاهی توی جمع باشی ، 

اگر میتونی یک شغل نیمه وقت برای خودت پیدا کن ،

با خانواده ام میرم اما خوب اونا هم گرفتاریای خودشون رو دارن همیشه نمیتونن همراهی کنن بیشتر من میرم خ ...

اره منم بعد ازدواج دوستام کمتر شدن فقط با یکی درارتباطم اونم هر یه سال ببینمش همش مشغول خونه داری بچه داری. شما که وقتت بیش تر هست برای خودت برو کلاسای هنری، باشگاه یا کلاس رقص تایم بعد از ظهرت رو پر کن وقت بگذرون خرید برو. بعد که بچه دار بشی فکر و ذکرت فقط بچه میشه. از تایم طلاییت به بهترین نحو استفاده کن. 

من هم یجورایی مثل شما هستم و نمیتونم با کسی زیاد صمیمی بشم. ببین چه کارهایی حالت رو خوب میکنه اثر مث ...

من شاغلم عزیزم اما خوب عصرا تایمم خالیه. نمیخوام یه زن وابسته باشم که تنهاست و برا خودش هدف و برنامه و دوست و آشنا نداره میخوام دوستا و تفریحات خودم رو داشته باشم که مجبور نباشم محتاج شوهرم باشم برا پر کردن حس تنهاییم

اره منم بعد ازدواج دوستام کمتر شدن فقط با یکی درارتباطم اونم هر یه سال ببینمش همش مشغول خونه داری بچ ...

آره تصمیم گرفتم برا خودم برنامه بچینم. اشتباه کردم همه زندگیم رو خلاصه کردم تو شوهرم. باید برا حال خوبم تلاش کنم چرا من باید افسرده باشم؟