طبیعتا ما وقت بیشتری داریم چون فعلا بچه نداریم. دوست دارم بدونم چطور حال دلتون رو خوب می کنید و برا علایق خودتون تلاش می کنید؟ من یه کم ارتباطات اجتماعیم کمه و بیشتر درونگرام فکر می کردم ازدواج کنم با شوهرم دوتایی دیگه هیچ خلا و تنهایی حس نمی کنم اما ...
شوهرم دوستای خودش رو داره باهاشون بیرون میره و فکر می کنه همه چی فقط با رفیق و خانواده خوبه و تفریحات دونفره فقط مال اوایل ازدواجه! میگه با رفیقا و خانواده من خوب باش و صمیمی شو فکر می کنه از هرچی و هرکی اون خوشش میاد منم باید با همونا حال کنم. اما من نمیتونم دوست دارم یه دنیای جدید برا خودم بسازم منم دوست و اشناهای خودم و علایق خودم رو داشته باشم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
طرز فکر همسرت اشتباهه.اتفاقا زن و شوهر باید بهترین تفریحاتشون با همدیگه باشه.اگر با گفت و گو مشکلتون ...
به نظرت آدمی که فکر می کنه همه چی تمومه و ایراد فقط تو طرف مقابله حرف مشاور رو قبول می کنه؟ فقط در صورتی که مشاور تاییدش کنه به نظرش مشاور خوب و منطقیه وگرنه یه آدم غیرمنطقیه مثل من!
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با خانواده خودت برو بیرون یا با یکی از همکارات که باهاش راحت تری. نمیشه که باب میل شوهرت باشی با همو ...
با خانواده ام میرم اما خوب اونا هم گرفتاریای خودشون رو دارن همیشه نمیتونن همراهی کنن بیشتر من میرم خونه اشون. ایشون فکر می کنه من باید باب میلش باشم خوب منم رفیق داشتم می دونید که دوستی خانم ها بعد ازدواج کمرنگ تر میشه خیلیا اهل شهرای دیگه بودن. الان شوهرم میگه تو خودت منزوی هستی از هیچکس خوشت نمیاد در حالی که من سبکم فرق می کنه با دوستان و خانواده اش
با خانواده ام میرم اما خوب اونا هم گرفتاریای خودشون رو دارن همیشه نمیتونن همراهی کنن بیشتر من میرم خ ...
اره منم بعد ازدواج دوستام کمتر شدن فقط با یکی درارتباطم اونم هر یه سال ببینمش همش مشغول خونه داری بچه داری. شما که وقتت بیش تر هست برای خودت برو کلاسای هنری، باشگاه یا کلاس رقص تایم بعد از ظهرت رو پر کن وقت بگذرون خرید برو. بعد که بچه دار بشی فکر و ذکرت فقط بچه میشه. از تایم طلاییت به بهترین نحو استفاده کن.
من هم یجورایی مثل شما هستم و نمیتونم با کسی زیاد صمیمی بشم. ببین چه کارهایی حالت رو خوب میکنه اثر مث ...
من شاغلم عزیزم اما خوب عصرا تایمم خالیه. نمیخوام یه زن وابسته باشم که تنهاست و برا خودش هدف و برنامه و دوست و آشنا نداره میخوام دوستا و تفریحات خودم رو داشته باشم که مجبور نباشم محتاج شوهرم باشم برا پر کردن حس تنهاییم