2777
2789

۱۸ سالمه هنو کوچیکم و اینا قبول دارم

سه تا خواستگار داشتم همشونم به طور کلی ادمای خوبی بودن سر کار خونه ماشین وضعیت مالی نسبتا خوب و پسرای بدی نبودن

ولی من همش میترسم،میترسم از اینکه برم سر خونه زندگیم و طرف یهو دست روم بلند کنه

یه مدتی هست از یه پسری خوشم میاد اونم عاشق منه ولی اخلاقامون اصلا شبیه هم نیست،سر رنگ لباس ،سر اهنگ،سر هرچیز مسخره ای ما دعوا میکنیم اون خیلی فحشای بدی میده و بعدش سریع معذرت خواهی میکنه

ده بار بهش گفتم دهنتو موقعه دعوا کنترل کن میگه چشم و باز تکرارش میکنه

وضعیت مالی خودش و خانوادش اصلا خوب نیست نسبت به ما

واسم مهم نیست

قیافه و ظاهر خوبی نداره اونم واسم مهم نیست

عشق واسم اولویت داره ولی خب وقتی میبینم انقذر دعوا داریم واقعا ازش زده شدم

نمیدونم خانوادمو چجوری قانع کنم بگم عاشق کی شدم؟حداقل باید یه نکته مثبت داشته باشه این ادم الان نه پول داره نه قیافه داره نه اخلاق داره همش دنبال دعواست با من 

خودش میگه الان یکم تحت فشاریم اینژوریه بعدش درست میشه

همش میگم جلوی خانوادم وایسادم اصلا گفتم میخوامش بعدش اگر این اخلاقش ادامه داشت و بدتر و بدتر شد چی؟اصلا اجازه نمیده خودم باشم ولی ته تهش دوسش دارم😭😭

ببین فکر پسرا رو از سرت بیرون کن فعلا

بچسب به خودت و زندگیت

حالا چه دوست پسر چه خواستگار

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عشق همه چیز نیست ، ازدواج موفق باید بیشتر عاقلانه باشه تا عاشقانه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخش منو ولی اگه به خودت نیای در اینده پشیمان خواهی شد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عشق همه چیز نیست ، ازدواج موفق باید بیشتر عاقلانه باشه تا عاشقانه

خودم اینو قبول دارم ولی هزار تا ازدواج عاقلانه دیدم که تهش شده خیانت و طلاق چون علاقه ای بینشون نبوده که واسه هم‌کوتاه بیان

بابت کودوم کارم

وقتتو میذاری پای چنین ادمی