2777
2789

من ۱۵۰ پول دارم بنظرتون طلا قسطی بخرم خوبه؟یا بزارم بانک یا هم طلای دست دوم اگر طلافروشا بدن واقعا نمیدونم چیکار کنم مستاجریم خیلی دوس دارم اونقدر ذهن اقتصادی باشه که بتونیم خونه دار شیم از طرفی اطلاعاتم صفر کمکم میکنید؟

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقسظی دسته دوم

قسطی سودش ک میگیره ی کم بالا می افته

مثلا من ۲ماه پیش قسطی خریدم گرمی ۶۸۰۰باهام حساب کرد درحالی ک ۶و ۴۰۰بود طلا با عیار و اجرتش

من ۶۰ تومن داشتم،دیروز ربع سکه خریدم

ربع سکه بانکی؟ بابام ی ربع سکه داره مال ده سال پیشه اون زمان ۲۰۰هزار خرید الان ۱۵میلیون بیشتر نمیبرن میگن بانکی نیس

الان بگیرم منفی میخوره؟

اینو گفتم که دستت بیاد همیشه اخبار رو دنبال کنی حراج سکه دو روز بود تموم شد  سکه الان تو بازار بالای ۷۵ تومنه اما تو حراج ۶۱ تومن بود و تحویل شهریور یعنی زمانی که حداقل ۱۲۰ تومنه و اینجوری تو ۶ ماه پولت حداقل دو برابر می‌شد  هزار بار اخبار و کانالای خبری اعلام کردن 

طلا که بنظرم قیمتش دیگه همین میمونه اگه خریدی انتظار سود تایک سال نداشته باش اگه چند ماه پیش سه وخور ...

وام چجوری؟ برم چن تا بانک ک دوبرابری بدن گفتن طرحش دیگ و نیست و باید امتیاز جمع کنی ک بنظرم مسخره اون چون پولم بی ارزش میشه تا اون موقع