2777
2789

؟

پسرم اوتیسمه، طیف خفیف، با عملکرد بالا. بیست تا سوره قران بلده، سوره نبا رو کامل حفظه، شعر از تمام خواننده ها، جملات کوتاه رو می خونه، نقاشی می کشه، جمع و تفریق، الگو .. همه چی بلده. فقط رابطه اجتماعیش خیلی ضعیفه. 

باید طول بکشه تا با یک نفر رابطه برقرار کنه و بتونه جوابش رو بده، روی همین حساب احتمال زیاد باید بره مدرسه استثنایی اوتیسم. مدارس عادی بردمش چون می برنش توی یک اتاق تنها بدون من، ازش سوال می پرسن این اضطراب می گیره و درست جواب نمی ده، اونا هم قبولش نمی کنن. 

شاخک های همه تیز تیزه، اول از همه مامان خودم، جاریم، خواهر شوهرم.. هیچ کس نمی دونه که اوتیسم هست. ولی متوجه رفتارش هستند که بعضی وقتا توی مهمونی ها زود می گه بریم خونه، یا هرچیزی.. زیرزیرکی می پرسن که کجا می نویسینش و .. 

دلم می خواد برم یه جای دور یه جای خیلی دور، که حداقل کسی ازم سوالایی که دوست ندائرم جواب بدم رو نپرسه. 

این که خوبه چرا باید بره مدرسه اوتیسم آخه مشکلش چیه چون فقط دیر ارتباط برقرار میکنه؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌شما اوتیسم نداره عزیز من .تو اجتماع زیاد ببرش ،پارک ،کلاس،خانه بازی .بذار دوست پیدا کنه .

تو مدرسه دخترم یکی هست این مدلیه .مشکل خاصی نداره فقط یک دوست هم نداره و هر کی میاد طرفش گارد داره و فاصله میگیره از جمع.مادرش خیلی مشاوره میبره و پیگیره ولی بیشتر دوس داره تنها باشه .ریاضیشم ضعیفه و متنفره از ریاضی .ولی بقیه درساش خوبه بد نیست .جدول ضرب رو کلاس چهارم ب زور حفظ شد .ممکنه مشکل عدم تمرکز داشته باشه .پیگیر بشید .اجازه ندید رو بچتون برچسب بزنه کسی 

استارتر بچه من عدم تمرکز داره مدرسه عادی میره دارو هم میخوره اما باز خیلی اذیت میشه از طرف بچه های دیگه

به قول شما شاخک های اطرافیان تیزه منم خواهرشوهرم یه بار بهم گفت منم گفتم خجالتی هست اما واقعیت یه کم بیش فعالی هم داره خیلی اذیت میشم کسی به روم میاره  متاسفانه با بچه ها تو مدرسه رابطه خوبی نداره یه بار به مادر یکی از همکلاسی هاش گفتم به دخترت بگو اینقدر بچه منو اذیت نکنه و بهش نگه کسی دوستت نداره اونم منو درسته قورت داد و گقت بچه تو مشکل داره

خیلی دلم شکست از این حرفش کلی گریه کردم 

ای کاش آدمها یاد بگیرن ضعف بچه کسی رو تو سرش نزنن خلاصه بهت بگم مدرسه عادی بره خیلی بچه ها اذیت میکنن دختر من چند ساله درگیره اذیت کردن های بچه هاست 

این که خوبه چرا باید بره مدرسه اوتیسم آخه مشکلش چیه چون فقط دیر ارتباط برقرار میکنه؟

اره

توی سنجش یا آزمون های مدارس انتظار دارن بچه تنهایی بره توی اتاق   به سوالاشون جواب بده. پسر من نمیره. من که باهش باشم همون سوالا رو بپرسم جواب میده. قبول نمیکنن میگن باید تنهایی جواب بده.

بچه‌شما اوتیسم نداره عزیز من .تو اجتماع زیاد ببرش ،پارک ،کلاس،خانه بازی .بذار دوست پیدا کنه .تو مدرس ...

عدم تمرکز اصلاا نداره الان یه تنگ ماهی داریم هر روز از این ور به اون ور میبره بدون اینکه یه قطره آب بریزه.

سودوکو حل میکنه و ...

چی بگم 

خواب و خوراک ندارم معده ام عصبی شده و آب بخورم بالا میارم از شدت اضطراب. 

والابیشتربه نابغه میخوره تااتیسم اطرافم کلاس اولی زیاده ولی هیچکدوم ازاینایی که گفتی ویادندارن بابت روابط اجتماعی ظعیف اگه فقط مشکلش همینه ورفتارهای دیگش نرماله اون اتیسم نیست به حرف دکترانکن به نظرم یکسال دیرتربفرست ویک مهدخصوصی هم بفرست دخترمنم تاسن مدرسش باورکن ازهمه میترسیدوباهیچ بچه ای بازی نمیکردولی وقتی رفت مهدبعدازچندروزبه طورمعجزه وارخوب شدوتقصیرخودم بودمن خودم اصلاازرفت وآمدخوشم نمیومدواسه همین دخترم خیلی ترسوشده بود. 

عدم تمرکز اصلاا نداره الان یه تنگ ماهی داریم هر روز از این ور به اون ور میبره بدون اینکه یه قطره آب ...

این بچه بر خلاف چیزی که تصور کنید هوش بالایی داره .فقط درست تشخیص نمیدن.شما با ارامش هدایتش کنید و حرف احدی رم گوش ندید .قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن.

والابیشتربه نابغه میخوره تااتیسم اطرافم کلاس اولی زیاده ولی هیچکدوم ازاینایی که گفتی ویادندارن بابت ...

والا پارسال پیش ۱ بود امسالم پیش ۲

ولی فرقی نکرده همچنان با همسالانش رابطه خوبی نداره

یکسال دیرتر بفرست مدرسه و به حرف کسی گوش نکن .تو این یکسال با یه مشاور خوب در تماس باش و مرتب تو اجتماع ببرش جایی که خودش و هم سن و سالاش تنها باشن .خانه بازی،مهد ،ورزش،،،فقط تنها باشه .از دور میتونی زیر نظر بگیریش که شما رو نبینه .طبیعیه اولش ممکنه ب نتیجه لازم نرسی باید مصمم باشی.بچه شما چیزیش نیست .اجازه نده پشتش حرف بیفته .هر کسی چیزی گفت جبهه بگیر طوری که بار اخرش بشه این حرفو بزنه

ارهتوی سنجش یا آزمون های مدارس انتظار دارن بچه تنهایی بره توی اتاق به سوالاشون جواب بده. پسر من نم ...

اصلا بخاطر همچین چیزی نفرست مدرسه اوتیسم اصلااا هر جوری که شده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

والا پارسال پیش ۱ بود امسالم پیش ۲ولی فرقی نکرده همچنان با همسالانش رابطه خوبی نداره

تو خودت میگی اوتیسم یا دکتر گفته؟

تو خودت میگی اوتیسم یا دکتر گفته؟

دکتر روانشناس گفته

از سه سالگی زیر نظر بهترین روانشناسی هاست

بازی درمانی قصه درمانی گفتار حرکت درمانی موسیقی سفال نقاشی و ... هر کاری گفتن انجام دادم که نرسه به این وضع ولی رسید ...

دکتر روانشناس گفتهاز سه سالگی زیر نظر بهترین روانشناسی هاستبازی درمانی قصه درمانی گفتار حرکت درمانی ...

خودت چجوری اول شک کردی اوتیسمه که بردی پیش روانشناس علائمش چی بود؟