2777
2789
عنوان

چرا همه سنمو بیشتر میگن😔😔

133 بازدید | 4 پست

من خیلی لاغرم تیپمم دخترونه است 

چهره م خوبه ولی زیر چشمم دوتا خط دارم پلکمم افتاده اس یکم جوش هم دارم🥺🥺

فکر کنم به خاطر اینا میگن سنم زیااد میزنه۱۷سالمه میگن۲۳اینا میخوره😭

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲
مهمه آدم ها در مورد سن ادم نظر بدن ؟

چی بگم خیلی ناراحت میشم سنمو بیشتر میگن یه خانمه پیشم بود۲۵سالش بود بهش میگفتن اصلا بهش نمیخوره حتی گفتن من از اون بزرگ تر دیده میشم😭😭

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خیلی ناراحت میشم سنمو بیشتر میگن یه خانمه پیشم بود۲۵سالش بود بهش میگفتن اصلا بهش نمیخوره حتی ...

اینو همیشه به یاد داشته باشید که همه اندازه شعورشون صحبت می کنن

چند سال قبل ، دوستم خیلی خیلی اضافه وزن داشتن ، از من خاستن با هم بریم مدتی پیاده روی

توی مسیر، وارد مغازه ای شدیم (من از ادم ها انرژی می گیرم در نگاه اول، و از این خانوم اصلن حس خوب نگرفتم)بعد از چند دقیقه یهو گفت : دخترتون هستن(دوستم هم از نظر اندام هم سن از من بزرگتره)، من لبخند زدم و گفتم ای کاش دخترم بودن ، (از جهت مهربون بودن و با شخصیت بودنِ دوستم عرض کردم)

از مغازه اومدیم بیرون دوستم با عصابیت گفت چرا جوابشو اینطوری دادی ؟ 

برای من مهم نبود واقعن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

اولا نظر بقیه برات مهم نباشه  البته نوجوانی و درکت میکنم این حس را 

اما سعی کن به پوستت بیشتر اهمیت بدی ، ضد افتاب بزنی ، با روغن مخصوص ماساژ بدی ، ابرسان و شوینده خوب داشته باشی 

نه به خاطر بقیه به خاطر اینکه خودت از طراوت و شادابی پوستت لذت ببری