2777
2789
عنوان

شوهرم بلاکش کرده بود

426 بازدید | 17 پست

یه اکانت توی بلاک لیست همسرم بود، همسرم هم بلاکش کرده بود هم شماره‌شو از تو گوشی پاک کرده بود

ولی اون دختره اینکارو نکرده بود، چون هم عکسش مشخص بود هم شماره‌ش، یعنی اینکه شماره‌ی همسرمو سیو داشت

از همسرم پرسیدم کیه، گفت دانشجو بوده و پول نداده بلاکش کردم، چون همسرم پایان نامه هم مینویسه

اینم بگم من قفل گوشی همسرمو میدونم و گوشیشو قایم نمیکنه

ولی به نظرتون وقتی بحث و دعوایی بینشون بوده چرا دختره شماره‌ی همسرمو پاک نکرده و بلاکش نکرده متقابلا

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

خب شوهرتون چون براشون کار کرده ممکنه شمارشو نگه داشته ی روزی بدردش یخوره حالا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمن وقتی همسرت بلاک کرده یعنی هر چی بوده تموم شده 

حالا اینکه دختره چی تو سرشه چه اهمیتی داره 

چرا آخه اعصاب خودتون رو بابت اینجور چیزها درگیر می کنید واقعا

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

چون دختره از اون دسته ادمهای بیخیال ،حروم خور و زندگی خراب کنه .....مبادا بخاطر یک بشر از جنس شیطان زندگیت و روابطتت با همسرت را خراب و سرد کنی ....ک دشمن و شیطان شاد میشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یعنی چی

منم خیلی از مزاحم تلفنیا رو توی وات بلاک کردم که الان شمارشون توی بلک لیسته، پروفایل بعضیاشونم مشخصه. یعنی بعد از چند سال هنوز شماره‌ام رو دارن!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حساس نگیر 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

چرا سرصبحی  اوقاتتون رو با فکرای منفی تلخ میکنین خودت که میگی بلاکش کرده گوشیشم که دستته خب چرا شک به دلت راه میدی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

منم خیلی ها رو ازشون بدم میاد ولی شماره اشون پاک نمی کنم تا اگه طرف زنگ زد بفهمم فلانی هست و جوابش ندم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چرا سرصبحی اوقاتتون رو با فکرای منفی تلخ میکنین خودت که میگی بلاکش کرده گوشیشم که دستته خب چرا شک ب ...

انقدر می گردن تا یه موضوع برای بحث و دعوا پیدا کنند 

آخه شوهرش که قرار نیست برای رفتار دختره جوابگو باشه!   چرا دختره شماره تو رو پاک نکرده؟ چه می دونم! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)